Go Back Email Link
עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

סוויט דולי
מדריך מדוייק להכנת עוגיות ג'ינג'ר פריכות ומשגעות
Prep Time 1 hour
Cook Time 5 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course מתכון לעוגיות
Cuisine מטבח שבדי

Ingredients
  

  • 200 גרם חמאה
  • חצי +כף כוס שמנת מתוקה
  • חצי כוס+כף סירופ מייפל
  • אחד ורבע כוסות סוכר לבן
  • כף ג'ינג'ר יבש
  • כף קינמון
  • כפית אבקת הל
  • כפית ציפורן טחון
  • כף סודה לשתיה
  • 4 ורבע כוסות קמח לבן

Instructions
 

  • שמים בסיר: חמאה, מייפל, שמנת מתוקה וסוכר ומחממים עד שהסוכר נמס
  • מוסיפים את התבלינים היבשים:ג'ינג'ר,קינמון,הל וציפורן ומערבבים היטב
  • מביאים לרתיחה וסוגרים את האש
  • בקערה לערבב את הקמח ואבקת הסודה ביחד ולשים במיקסר
  • להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהוסיף את הבלילה מהסיר
  • ללוש את הבצק כעשר דקות עד שהוא נעשה לבצק רך
  • מוציאים מקערת המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים ללילה במקרר
  • למחרת, חותכים את הבצק לחתיכות
  • מרדדים כל חתיכת בצק למשטח דק-דק וקורצים עוגיות
  • מעבירים לתבנית אפייה
  • לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כל מגש כחמש דקות בלבד.
  • אם העוגיות יותר גדולות תאפו כשבע עד עשר דקות
  • מוציאים ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמעבירים לקופסה סגורה
  • הן נשמרות בקופסה סגורה כשבוע או יותר.
Keyword עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות