שמים בסיר: חמאה, מייפל, שמנת מתוקה וסוכר ומחממים עד שהסוכר נמס
מוסיפים את התבלינים היבשים:ג'ינג'ר,קינמון,הל וציפורן ומערבבים היטב
מביאים לרתיחה וסוגרים את האש
בקערה לערבב את הקמח ואבקת הסודה ביחד ולשים במיקסר
להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהוסיף את הבלילה מהסיר
ללוש את הבצק כעשר דקות עד שהוא נעשה לבצק רך
מוציאים מקערת המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים ללילה במקרר
למחרת, חותכים את הבצק לחתיכות
מרדדים כל חתיכת בצק למשטח דק-דק וקורצים עוגיות
מעבירים לתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כל מגש כחמש דקות בלבד.
אם העוגיות יותר גדולות תאפו כשבע עד עשר דקות
מוציאים ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמעבירים לקופסה סגורה
הן נשמרות בקופסה סגורה כשבוע או יותר.