מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות, מדריך איך מכינים עוגיות ג'ינג'ר ואיך בונים בית מעוגיות ג'ינג'ר

שתף
הדפסה
עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות
מה צריך

200 גרם חמאה
חצי כוס+כף – שמנת מתוקה
חצי כוס+כף  סירופ מייפל
כוס ורבע סוכר לבן
כף ג'ינג'ר טחון
כפית ציפורן טחונה
כפית הל
כף קינמון
4 ורבע כוסות קמח
כף סודה לשתיה

סוויט טיפ

כמות: מעל 60 עוגיות

ויש גם גירסה טבעונית – תודה ל Netta Savir

אז האמת שהעברתי את המייל למחיקה כי בעלי טבעוני ואני לא מכינה עוגיות עם חמאה ושמנת……ורגע אחרי זה-החזרתי אותו וטבענתי את המתכון-יצא מוש!!!!
החלפתי את הקמח בקמח כוסמין-אותה הכמות, החלפתי את השמנת המתוקה בקרם קוקוס מנוער היטב (שיתערבב הקרם עם הנוזלים)-
אותה הכמות והחלפתי את החמאה בשמן קוקוס מכבישה קרה-רק 180 גרם.
כל השאר אותו הדבר (עם כוכבית 🙂 -כי לא היה לי הל אז הוספתי אגוז מוסקט במקום
מהמם ביותר. יכנס מייד לתיבת העוגיות של תמיד יש בבית.

 

מה צריך

200 גרם חמאה
חצי כוס+כף – שמנת מתוקה
חצי כוס+כף  סירופ מייפל
כוס ורבע סוכר לבן
כף ג'ינג'ר טחון
כפית ציפורן טחונה
כפית הל
כף קינמון
4 ורבע כוסות קמח
כף סודה לשתיה

סוויט טיפ

כמות: מעל 60 עוגיות

ויש גם גירסה טבעונית – תודה ל Netta Savir

אז האמת שהעברתי את המייל למחיקה כי בעלי טבעוני ואני לא מכינה עוגיות עם חמאה ושמנת……ורגע אחרי זה-החזרתי אותו וטבענתי את המתכון-יצא מוש!!!!
החלפתי את הקמח בקמח כוסמין-אותה הכמות, החלפתי את השמנת המתוקה בקרם קוקוס מנוער היטב (שיתערבב הקרם עם הנוזלים)-
אותה הכמות והחלפתי את החמאה בשמן קוקוס מכבישה קרה-רק 180 גרם.
כל השאר אותו הדבר (עם כוכבית 🙂 -כי לא היה לי הל אז הוספתי אגוז מוסקט במקום
מהמם ביותר. יכנס מייד לתיבת העוגיות של תמיד יש בבית.

 

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות הן עוגיות ממרשם שבדי שעובר מדור לדור במשפחה של דיוויד וככה אתם זוכים למתכון לעוגיות ג'ינג'ר יותר טעימות ממה שיש באיקאה.

לפני כמה שנים התארחנו בכריסמס בשבדיה והמנהג הוא שבבוקר הכריסמס, הילדים וההורים מכינים עוגיות ג'ינג'ר ואני התייצבתי כמובן עם המצלמה ותיעדתי את המעמד. כיף גדול!

האפרוחית שלנו היתה אז בת חמש, כל הילדים הכינו עוגיות, גם המבוגרים, כשהעוגיות בתנור, הבית מתמלא בריחות אפייה משכרים וכשהן יוצאות הדקיקות המשגעות האלה, לא מפסיקים לנשנש אותן.

 

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים את העוגיות ג'ינג'ר

 

באותו היום ביקשתי מאנה, אחות של דייויד את המתכון לעוגיות הג'ינג'ר, אבל לצערי לא עשיתי איתו כלום.
השבוע הנכדים בהרצליה הכינו גם עוגיות וגם ג'ינג'ר-האוס, בית שכולו עשוי מעוגיות ג'ינג'ר.
את קירות בית העוגיות מדביקים עם סוכר מקורמל

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכותואחרי שהבית מתייבש
הילדים קישטו אותו

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

זה הדליק אותי לגמרי. ביקשתי מדיוויד מתכון, הוא שלח ואני רצתי למטבח.
גם אנה הסבירה לי שהם מכינים את הבצק בלילה ורק למחרת עובדים איתו.
אז כלל חשוב בהכנת עוגיות ג'ינג'ר שבדיות, תכינו את הבצק בלילה, תשימו במקרר ורק למחרת תכינו את העוגיות.
מרדדים את הבצק דק דק וקורצים צורות.
אפשר עיגולים, אפשר לבבות
אני גם רידדתי עם מארוך מסוגנן חלק מהעוגיות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

תשאירו רווחים בין העוגיות כי הן מתפשטות בזמן האפייה.
ריח משכר משתרר בבית בזמן האפייה.
חמש דקות אופים את העוגיות
תשימו טיימר שלא ישרפו
את העוגיות הגדולות יותר אופים כשבע דקות.

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

רוצים מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 61 – מתכונים לווטצא'פ

עוגיות הג'ינג'ר היפהפיות יצאו מהתנור

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

תראו כמה דקות עוגיות הג'ינג'ר

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

מבצעי מכירות למוצרים למטבח

וכל המבצעים תמצאו  כאן רק ללחוץ – סוויט דולי בדיל היומי

 

לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן –
מתכונים לעוגיות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

 

———-
עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

סוויט דולי
מדריך מדוייק להכנת עוגיות ג'ינג'ר פריכות ומשגעות
זמן הכנה 1 שעות
זמן בישול/אפייה 5 דקות
זמן כולל 1 שעות 5 דקות
סוג מנה מתכון לעוגיות
מטבח מטבח שבדי

מה צריך
  

  • 200 גרם חמאה
  • חצי +כף כוס שמנת מתוקה
  • חצי כוס+כף סירופ מייפל
  • אחד ורבע כוסות סוכר לבן
  • כף ג'ינג'ר יבש
  • כף קינמון
  • כפית אבקת הל
  • כפית ציפורן טחון
  • כף סודה לשתיה
  • 4 ורבע כוסות קמח לבן

איך מכינים
 

  • שמים בסיר: חמאה, מייפל, שמנת מתוקה וסוכר ומחממים עד שהסוכר נמס
  • מוסיפים את התבלינים היבשים:ג'ינג'ר,קינמון,הל וציפורן ומערבבים היטב
  • מביאים לרתיחה וסוגרים את האש
  • בקערה לערבב את הקמח ואבקת הסודה ביחד ולשים במיקסר
  • להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולהוסיף את הבלילה מהסיר
  • ללוש את הבצק כעשר דקות עד שהוא נעשה לבצק רך
  • מוציאים מקערת המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים ללילה במקרר
  • למחרת, חותכים את הבצק לחתיכות
  • מרדדים כל חתיכת בצק למשטח דק-דק וקורצים עוגיות
  • מעבירים לתבנית אפייה
  • לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כל מגש כחמש דקות בלבד.
  • אם העוגיות יותר גדולות תאפו כשבע עד עשר דקות
  • מוציאים ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמעבירים לקופסה סגורה
  • הן נשמרות בקופסה סגורה כשבוע או יותר.
Keyword עוגיות ג'ינג'ר שבדיות פריכות

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?