עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה
סוויט דולי
עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי
- 200 גרם נטורינה
- 100 גרם שוקולד מריר מרוסק
- 2 כוסות שיבולת שועל דקה
- חצי כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
קוצצים את השוקולד דק דק או משתמשים בשוקולד צ'יפס מוכן
הנטורינה צריכה להיות רכה ושמים בקערה
מוסיפים את כל המצרכים אחד אחרי השני ובסוף הביצים
מערבבים את כל התערובת לתערובת אחידה
מחממים תנור ל 180 מעלות
מניחים נייר אפייה על תבנית
מרטיבים ידיים עם כף לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדור
ומניחים בתבנית
ככה מכינים את כל העוגיות
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
אם הן רכות מדי נותנים להם עוד חמש דקות, זה תלוי בחוזק התנור שלכם
מוציאים מקררים ואוכלים. נהדרות!
Keyword עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה