עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה הכנתי לפי בקשתה של מירי. מירי אמרה לי שהבת שלה אמורה לחזור מהצבא אחרי שלא היתה בבית, והיא רוצה לשלוח איתה בחזרה עוגיות. רק שהיא רוצה להכין מראש ולהקפיא כדי לא להכין הכל ביום אחד. יכולה לעזור לי? בשמחה עניתי. אז הכנתי לה רשימה של עוגיות שאפשר להכין מראש ועל הדרך הכנתי עוד מתכון לעוגיות נהדרות, שאפשר להכין, להקפיא, ולשלוח עם החיילת הנפלאה שלך שתוכל ליהנות בצבא מהעוגיות.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס הן עוגיות נפלאות וטעימות שאפשר לאכול גם בבוקר גם בערב וטוב נשנוש של אחרי צהריים זה מאסט. אני מפוררת לעיתים את העוגיה בתוך כוס קפה וזה כלכך טעים! מירי היקרה אני מקווה שבתך תהנה מהעוגיות האלה.
את העוגיות הכנתי עם נטורינה, שזהו תחליף חמאה במקום מרגרינה או חמאה, הוא מתאים לטבעונים וקל לעבוד איתו. בגלל שהעוגיות עם שיבולת שועל הן הופכות למזינות יותר.
עוד מתכונים לחנוכה כאן
מתכונים לחנוכה
היתרון הנוסף הנהדר זה המהירות בה אנחנו מכינים את העוגיות,
קערה אחת, כל המצרכים מערבבים ביחד ויוצרים עוגיות.
תרטיבו את הידיים זה יקל על העבודה
לוקחים כף מהתערובת, מכדררים לכדור, משטחים ולתבנית אפייה
לתנור והעוגיות שלנו מוכנות
מחפשים עוד מתכונים לעוגיות? בבקשה
מתכונים לעוגיות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה
קרנצ'יות ונהדרות נפלאות בטעמן
עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה
הפוסט בשיתוף "שימרית"
עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס פרווה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 100 גרם שוקולד מריר מרוסק
- 2 כוסות שיבולת שועל דקה
- חצי כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
Instructions
- קוצצים את השוקולד דק דק או משתמשים בשוקולד צ'יפס מוכן
- הנטורינה צריכה להיות רכה ושמים בקערה
- מוסיפים את כל המצרכים אחד אחרי השני ובסוף הביצים
- מערבבים את כל התערובת לתערובת אחידה
- מחממים תנור ל 180 מעלות
- מניחים נייר אפייה על תבנית
- מרטיבים ידיים עם כף לוקחים כף מהתערובת ומגלגלים בידיים לכדור
- ומניחים בתבנית
- ככה מכינים את כל העוגיות
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
- אם הן רכות מדי נותנים להם עוד חמש דקות, זה תלוי בחוזק התנור שלכם
- מוציאים מקררים ואוכלים. נהדרות!