שמים במיקסר את החמאה הרכה עם הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים עד שהתערובת אחידה
מוסיפים את הביצה ומערבבים ומחכים שהתערובת תהייה אחידה
מוסיפים אחד אחרי השני את כל המוצרים. נותנים למיקסר לעבוד על פעולה איטית וככה מוסיפים את המוצרים
מוסיפים את השיבולת שועל, אגוזים קצוצים, חמוציות והקמח ואבקת אפייה ונותנים למיקסר לעבוד ולעבד את כל הבלילה לתערובת אחידה
מוסיפים את השוקולד בסוף ומערבבים הכל ביחד
מרטיבים את הידיים, ומדליקים את התנור ל 170 מעלות
לוקחים כף, לוקחים מהעיסה ועם הידיים הרטובות מכינים כדור
משטחים אותו מעל ושמים על נייר אפייה בתבנית אפייה
ככה מסדרים את כל העוגיות אחת ליד השנייה עם קצת רווחים כי הן מתרחבות בזמן האפייה
לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו מכניסים את העוגיות ואופים כ-15 עד 20 דקות
הן יכולות להיות בהירות כשמוציאים אותן מהתנור, הן יתקשו בחוץ. תהנו!