Go Back Email Link
מתכון לעוגיות דבש נימוחות אחרי הצום

עוגיות דבש נימוחות אחרי הצום

סוויט דולי
מתכון לעוגיות דבש נימוחות אחרי הצום מצופות באבקת סוכר ממכרות בטעמן מתאימות בול לאחרי הצום
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכון לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 125 גרם נטורינה
  • חצי כוס סוכר חום
  • 1 כוס דבש
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כף גינגר טחון (לא חובה)

Instructions
 

  • לחמם תנור ל – 170 מעלות
  • להקציף נטורינה עם הסוכר
  • להוסיף הדבש ולערבב
  • להוסיף הביצים אחת אחרי השניה
  • לערבב בקערה נפרדת הקמח+אבקת אפיה+סודה לשתיה
  • להוסיף את הקמח לתערובת
  • אם רוצים להוסיף ג’ינג’ר זה הזמן.
  • להעביר העיסה לתבנית.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות כעשרים עד שלושים דקות עד שהבצק
  • משחים קלות.
  • כשהבצק מתקרר להפוך את העוגה על משטח ישר ולחתוך לעוגיות.
  • אתם יכולים להשתמש בצורות או לחתוך למרובעים.
  • לפזר מעל אבקת סוכר עם מסננת(:
  • חג שמח!
Keyword עוגיות דבש נימוחות אחרי הצום