עוגיות דבש נימוחות אחרי הצום
סוויט דולי
מתכון לעוגיות דבש נימוחות אחרי הצום מצופות באבקת סוכר ממכרות בטעמן מתאימות בול לאחרי הצום
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
Course מתכון לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי
- 125 גרם נטורינה
- חצי כוס סוכר חום
- 1 כוס דבש
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כף גינגר טחון (לא חובה)
לחמם תנור ל – 170 מעלות
להקציף נטורינה עם הסוכר
להוסיף הדבש ולערבב
להוסיף הביצים אחת אחרי השניה
לערבב בקערה נפרדת הקמח+אבקת אפיה+סודה לשתיה
להוסיף את הקמח לתערובת
אם רוצים להוסיף ג’ינג’ר זה הזמן.
להעביר העיסה לתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות כעשרים עד שלושים דקות עד שהבצק
משחים קלות.
כשהבצק מתקרר להפוך את העוגה על משטח ישר ולחתוך לעוגיות.
אתם יכולים להשתמש בצורות או לחתוך למרובעים.
לפזר מעל אבקת סוכר עם מסננת(:
חג שמח!
Keyword עוגיות דבש נימוחות אחרי הצום