Go Back Email Link
עוגיות הורסות עם רחת לוקום

עוגיות הורסות עם רחת לוקום

סוויט דולי
עוגיות הורסות עם רחת לוקום נמסות בפה בטעם של פעם
Prep Time 30 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 45 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 50 גרם נטורינה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות דבש
  • רחת לוקום
  • אבקת סוכר לפיזור מעל

Instructions
 

  • שמים את כל החומרים בקערה: ביצים, נטורינה, סוכר, קמח, אבקת סוכר ואבקת אפייה ודבש
  • מערבבים הכל ביחד לבצק אחיד
  • כשהבצק מוכן, מניחים לבצק לעמוד כעשר דקות כדי שיתגבש
  • מקמחים משטח, מפזרים קמח על המשטח ומחלקים את הבצק לשניים
  • מרדדים כדור בצק לצורת מלבן
  • חותכים את הבצק לפסים
  • וכל פס למשולשים מהם נכין את העוגיות
  • חותכים פרוסות מרחת הלוקום
  • שמים בצד הרחב של הבצק פרוסה של רחת לוקום ומגלגלים לסהרון
  • ככה מכינים את כל העוגיות
  • מניחים בתבנית אחת אחרי השנייה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כרבע שעה עד שהן משחימות
  • מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות מושלמות ממולאות עם רחת לוקום.
Keyword עוגיות הורסות עם רחת לוקום