עוגיות הורסות עם רחת לוקום הן עוגיות בטעם של פעם. אני זוכרת עוד מהימים שנונה שלי ז"ל מגישה לנו את העוגיות המטריפות האלה ויש לי בשבילכם מתכון חלומי!
איך אפשר פורים בלי עוגיות רחת לוקום במשלוח מנות?! חייבים! חברתי שרה שאתם כבר מכירים את הידיים שלה סיפרה לי שלאמא שלה היה בצק מיוחד לעוגיות עם רחת לוקום, כי צריך שהבצק יהיה רך במיוחד בשילוב עם הרחת לוקום.
אז כמובן שנסעתי אליה והכנו ביחד את הסהרונים המושלמים האלה.
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את העוגיות הנהדרות האלה
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כדי שהעוגיות יהיו פרווה ויתאימו גם לשומרי כשרות, הכנתי את העוגיות עם נטורינה שמחליפה את החמאה או המרגרינה, כי היא על בסיס צמחי.
הכנתי את העוגיות בצורת סהרונים עם הרחת לוקום המשגע בפנים. אני ממליצה לכם ללכת על רחת לוקום אדום כי העוגיה בהחלט נראית יותר מרשימה עם הצבע האדום, למרות שהן טעימות בכל הצבעים כמובן.
חברתי שרה הכניסה טריק היסטרי לבצק מה שהופך אותו לרך במיוחד. בואו תראו בסרטון כמה קל להכין את הבצק ואיך הכנו את הסהרונים המקסימים והקטנים האלה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
כשאתם קונים רחת לוקום תשימו לב שיהיה טרי, שיהיה רך, זה מאד חשוב לעוגיות.
זה יהפוך את העוגיות שלכם לטובות יותר. ואתם בהחלט יכולים לבחור צבעים נוספים אם אתם אוהבים לרחת הלוקום.
אני הכנתי חלק מהעוגיות עם רחת לוקום בצבע שקוף עם פיסטוקים בתוכו גם היה מעולה. העוגיות לאחר האפייה רכות-רכות ונהדרות.
הורדנו את המחירים לכבוד פורים!
שני מערוכים, אחד לקורסונים והשני מתכת מסתובב
כל ביס מאוזני המן – הוא פשוט נפלא
הן יהיו מושלמות למשלוח מנות לפורים
הכנתי לכם קטגוריה שלמה כדי שתוכלו לבחור
איזה עוגיות להכין למשלוח המנות
ואת הכל תמצאו כאן
עוגיות הורסות עם רחת לוקום
עוגיות הורסות עם רחת לוקום
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 50 גרם נטורינה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות דבש
- רחת לוקום
- אבקת סוכר לפיזור מעל
Instructions
- שמים את כל החומרים בקערה: ביצים, נטורינה, סוכר, קמח, אבקת סוכר ואבקת אפייה ודבש
- מערבבים הכל ביחד לבצק אחיד
- כשהבצק מוכן, מניחים לבצק לעמוד כעשר דקות כדי שיתגבש
- מקמחים משטח, מפזרים קמח על המשטח ומחלקים את הבצק לשניים
- מרדדים כדור בצק לצורת מלבן
- חותכים את הבצק לפסים
- וכל פס למשולשים מהם נכין את העוגיות
- חותכים פרוסות מרחת הלוקום
- שמים בצד הרחב של הבצק פרוסה של רחת לוקום ומגלגלים לסהרון
- ככה מכינים את כל העוגיות
- מניחים בתבנית אחת אחרי השנייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כרבע שעה עד שהן משחימות
- מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות מושלמות ממולאות עם רחת לוקום.