שמים את הקמח בקערה ומנפים פנימה את אבקת הסוכר
מערבבים הכל ביחד ומעבירים למיקסר, אפשר כמובן ללוש ביד
שני סיבובים במיקסר ומוסיפים את החמאה
נותנים עוד שני סיבובים ומוסיפים את החלמונים
המיקסר מתערבב עוד קצת את המים הקרים עוד סיבוב או שניים וזהו
מעבירים את התערובת למשטח עבודה, היא פירורית וזה בסדר
מאחדים את כל הפירורים לבצק אחיד אחד
אחרי שהכנו את הבצק, עוטפים אותו ומכניסים למקרר לחצי שעה
מוציאים מהמקרר, מתחילים לכדרר כדורים ולשים בתבנית אפייה
ממלאים את כל התבנית
עם כפית מדידה או אצבע יוצרים גומה בתוך העוגה
את השוקולד אפשר להזליף לתוך העוגיה, את הריבה נזליף אחרי האפייה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות לעשר דקות!
תיזהרו שהעוגיות לא ישרפו ולא יהיו שחומות
מוציאים את התבנית ואם השקעים התנפחו בעדינות מועכים פנימה כדי להזליף פנימה את המילוי
מוציאים את העוגיות, מזליפים ריבה או אפילו ריבת חלב
מפזרים מעל אבקת סוכר ויש לכם עוגיות נהדרות! תהנו!