עוגיות טביעות אצבע ממולאות בשוקולד וריבה, עוגיות מחמישה מצרכים בלבד! עוגיות קלות להכנה עם מגוון מילויים, ריבה, שוקולד, עוגיות שנמסות בפה.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את העוגיות
את העוגיות הנהדרות האלה, שמכינים מחמישה מצרכים בלבד, הכנתי כדי לחגוג את הקורס החדש שלי, מתכון לבלוג הזהב.
בעשר אצבעות, לבד, הבאתי את סוויט דוּלי, לאתר שהוא מותג. אימפריה. לאורך הדרך שאלו אותי, "דוּלי איך עשית את זה?" ואני, הרמתי את הכפפה. אם אני יכולה, כל אחת וכל אחד יכול ואני מזכירה לכם שאני בגיל השלישי(: וככה יצרתי קורס לכולם.
יצרתי קורס דיגיטלי "מתכון לבלוג הזהב" – איך להקים בלוג/ אתר ולהפוך אותו לערוץ הכנסה פסיבית מהבית. קורס דיגיטלי עם חמישה שיעורים דיגיטליים. קורס מפורט ומדויק בו כל שיעור מחולק לשלושה פרקים, בו אתם יכולים ללמוד מהבית, בכל יום ובכל שעה, קורס לכל החיים.
אין לכם אתר? בשביל זה אני כאן. שלב אחרי שלב אני מלמדת אתכם איך עושים את זה. את כל מה שחוויתי על בשרי, כולל הטעויות, אני חושפת בפניכם ואתם מקבלים קורס מושלם. ולא סתם אני חוגגת עם עוגיות טביעת אצבע, כי טביעת האצבע שלי גם על העוגיות וגם על המתכון לקורס.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגיות הכנתי פעמיים. בפעם הראשונה, ישבתי מול הטלוויזיה, שכחתי מהעוגיות וכשנזכרתי, הן היו שחומות. אז לא לשים את העוגיות וללכת לראות טלוייזיה – לא! עשר דקות בתנור והחוצה.
טריק נוסף, אפיתי את העוגיות עם הריבה והמראה שלהם אחרי האפייה בואו נגיד לא היה משהו. לכן, טריק נהדר, תכינו את העוגיות, ואחרי האפייה תזליפו פנימה גם שוקולד גם ריבה, הן נראות שוס.
הטריק להכנת השקע הוא פשוט, אחרי שמכינים את העוגיות אפשר ללחוץ על האצבע באמצע, או להשתמש בכפית מדידה. אם יש לכם כף עץ תהפכו אותה ועם הידית תלחצו ותעשו חור קטן. הכל אפשרי.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לעוגיות? בבקשה
מתכונים לעוגיות
עוגיות נמסות בפה!
עוגיות טביעות אצבע ממולאות בשוקולד וריבה

עוגיות טביעות אצבע ממולאות בשוקולד וריבה
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם קמח
- חצי כוס אבקת סוכר
- 200 גרם חמאה
- 2 חלמונים
- 1 כף מים קרים
- ריבה ושוקולד למילוי
Instructions
- שמים את הקמח בקערה ומנפים פנימה את אבקת הסוכר
- מערבבים הכל ביחד ומעבירים למיקסר, אפשר כמובן ללוש ביד
- שני סיבובים במיקסר ומוסיפים את החמאה
- נותנים עוד שני סיבובים ומוסיפים את החלמונים
- המיקסר מתערבב עוד קצת את המים הקרים עוד סיבוב או שניים וזהו
- מעבירים את התערובת למשטח עבודה, היא פירורית וזה בסדר
- מאחדים את כל הפירורים לבצק אחיד אחד
- אחרי שהכנו את הבצק, עוטפים אותו ומכניסים למקרר לחצי שעה
- מוציאים מהמקרר, מתחילים לכדרר כדורים ולשים בתבנית אפייה
- ממלאים את כל התבנית
- עם כפית מדידה או אצבע יוצרים גומה בתוך העוגה
- את השוקולד אפשר להזליף לתוך העוגיה, את הריבה נזליף אחרי האפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות לעשר דקות!
- תיזהרו שהעוגיות לא ישרפו ולא יהיו שחומות
- מוציאים את התבנית ואם השקעים התנפחו בעדינות מועכים פנימה כדי להזליף פנימה את המילוי
- מוציאים את העוגיות, מזליפים ריבה או אפילו ריבת חלב
- מפזרים מעל אבקת סוכר ויש לכם עוגיות נהדרות! תהנו!