מערבבים בקערית קטנה את האגוזים עם הסוכר והקינמון
מוציאים את הבצק מהמקרר, משטחים ומרדדים
מפזרים על הבצק את תערובת האגוזים הקצוצים ומהדקים את התערובת אל הבצק
חותכים את הבצק לפסים דקים
אחרי שיש לנו את כל הבצק עם פסים
מרדדים כל פס לרולדה קטנה
אם הבצק לא נדבק, תחלקו לחצי את הרולדה ותמשיכו לגלגל את העוגיות
ככה מכינים את כל העוגיות
מעבירים לנייר אפיה את כל העוגיות
מפזרים על העוגיות מהתערובת שנשארה בקערית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות עד שהעוגיות משחימות
בינתיים מכינים את הסירופ
שמים בסיר את המים, הסוכר, הלימון וסוכר הוניל ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות
מקררים את הסירופ, כשהעוגיות יוצאות מהתנור, מורחים את כל העוגיות עם הסירופ
נותנים לעוגיות להתקרר
מעבירים לקופסה סגורה, מצרפים פתק שכולם יחזרו הביתה בשלום וסוגרים.
שולחים לגיא ומתפללים שכל החיילים יחזרו הביתה בשלום, אמן.