פותחים את חבילת עלי הפילו משמנים תבנית
שני עלי פילו משמנים ומניחים על התבנית
כל עלה פילו משמנת ומגלגלים מההתחלה עד הסוף
יוצרים עיגול וסוגרים אותו. מניחים את העיגול בתבנית
ככה מכינים את כל העיגולים של הפילו אחד ליד השני
מערבבים את הריקוטה, שמנת חמוצה, עם אבקת הסוכר, סוכר וניל וביצה ומערבבים למחית אחידה
ממלאים את העוגיות שלנו עם תערובת הגבינה
לתנור שחומם מראש ל180 מעלות מכניסים את העוגיות
אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
גם אם הגבינה רוטטת קצת אפשר להוציא, בחוץ תתייצב
משאירים את העוגיות בחוץ, מפזרים אבקת סוכר
שוברים קצת מעלי הפילו שמסביב לתבנית ומפזרים על העוגיות שלנו. בתיאבון!