עוגיות מבצק פילו עם גבינה מתוקה, אמא'לה ואבא'לה אחרי הביס הראשון אתם מתמכרים. עוגיות קלות להכנה מ ש ג ע ו ת! כל ביס מתפצח בפה עם פירורים כאלה שנופלים מסביב, טעם גבינה עדין ומשגע, בקיצור יש לכם יופי של מנה חגיגית גם לשבת וגם לחנוכה.
הכנתי לכם סרטון של דקה וחצי כדי שתראו איך מכינים את העוגיות המשגעות האלה
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגיות המשגעות שלנו הכנתי עם בצק פילו של שימרית
שאני משתגעת עליו.
קודם כל שומרים במקרר ולא צריך לחכות שהוא יפשיר
והאיכות שלו פשוט מעולה.
יש 14 דפי פילו בחבילה, תרפדו את התבנית עם שני עלים, עם יתר הדפים תכינו את העוגיות. הדפים יהיו תחתית כדי שהגבינה תישאר בתבנית.
לגבי השמירה על העוגיות, אני ממליצה לאכול את העוגיות ביום ההכנה.
אחרי האפייה תשאירו את העוגיות בחוץ והן יתקררו
הגבינה תתייצב, לא לשים במקרר, זה יהרוס את הפריכות של הפילו.
בואו לסרטון לשמוע את הרעש של הביס
אם עוד לא השתכנעתם להכין את הפלא הזה(:
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק1– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגיות
מתכונים לעוגיות
נפתחה קבוצה למוצרים של הסוויט.
רוצים לקבל הצעות למכירה?
בואו הצטרפו פה
סוויט של מוצרים
אחרי שהעוגיות יוצאות מהתנור, תפזרו אבקת סוכר
ותשברו קצת מהעלים שמסביב ותפזרו על הגבינה
זה מוסיף קרנצ'יות נהדרת לעוגיות
עוגיות מבצק פילו עם גבינה מתוקה

עוגיות מבצק פילו עם גבינה מתוקה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פילו שימרית
- רבע כוס שמן
- 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
- 250 גרם שמנת חמוצה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
Instructions
- פותחים את חבילת עלי הפילו משמנים תבנית
- שני עלי פילו משמנים ומניחים על התבנית
- כל עלה פילו משמנת ומגלגלים מההתחלה עד הסוף
- יוצרים עיגול וסוגרים אותו. מניחים את העיגול בתבנית
- ככה מכינים את כל העיגולים של הפילו אחד ליד השני
- מערבבים את הריקוטה, שמנת חמוצה, עם אבקת הסוכר, סוכר וניל וביצה ומערבבים למחית אחידה
- ממלאים את העוגיות שלנו עם תערובת הגבינה
- לתנור שחומם מראש ל180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
- גם אם הגבינה רוטטת קצת אפשר להוציא, בחוץ תתייצב
- משאירים את העוגיות בחוץ, מפזרים אבקת סוכר
- שוברים קצת מעלי הפילו שמסביב לתבנית ומפזרים על העוגיות שלנו. בתיאבון!
באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו לעקוב אחרי