שמים בקערה את הביצים, , נטורינה קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל, דבש ומעבדים את הבצק למיקשה אחידה
אחרי שהבצק מוכן שמים אותו לנוח כעשר דקות
מחלקים את כמות הבצק לשניים או שלושה חלקים
כל חלק מרדדים למלבן
מורחים את הבצק בשתי כפות שמן
מערבבים בקערה את האגוזים הקצוצים, סוכר וקינמון לתערובת אחידה
מפזרים את התערובת על גבי הבצק
מהדקים את תערובת האגוזים והקינמון לתוך הבצק
מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
פורסים פרוסות מהרולדה ומניחים בתבנית אפייה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות כעשרים דקות עד שהן משחימות
בזמן שהעוגיות בתנור מכינים קערית עם דבש ומרים רותחים
כשהעוגיות יוצאות מהתנור והן קצת חמות טובלים כל עוגיה בקערית עם הדבש והמים
טובלים את העוגיות ונותנים לשאריות הרוטב לטפטף בחזרה לצלחת
ככה טובלים את כל העוגיות. מעבירים לצלחת שהעוגיות יתקררו
מעבירים לקופסה סגורה ונהנים מכל ביס. בתיאבון!