עוגיות מגולגלות אגוזים וקינמון בסירופ דבש, הן עוגיות מיוחדות במינן והן יהיו נהדרות לאורחים שלכם לכבוד החג. הן רכות, מלאות בטעמים, הפעם ליד הקפה או התה אתם תגישו את העוגיות האלה ותשמעו "ואוו טעיםםםם איך מכינים??!"
אז זהו, יש לי בשבילכם טריק שעושה את העוגיות מיוחדות.
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את העוגיות הנהדרות האלה
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הפתעת החג יהיו העוגיות המגולגלות עם אגוזים סוכר וקינמון
אבל בטעם עדין של דבש .
לא צריך לפזר על העוגיות אבקת סוכר אחרי האפייה
כי טובלים אותן בדבש מהול במים, מה שנותן לעוגיות טעם עדין ומיוחד.
הבצק הרך בשילוב כל הטעמים – יוצר עוגיות נהדרות.
מאד קל להכין את העוגיות האלה, חברתי שרה סיפרה לי עליהן כמה שהן רכות ונהדרות ואני רצתי להכין איתה ביחד את העוגיות.
עוגיות קלות הכנה, כי מכינים הכל בקערה אחת, שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים לבצק אחיד.
אחרי שמכינים את העוגיות ומפזרים את האגוזים הסוכר והקינמון
לוחצים על הבצק כדי שהמילוי יכנס גם לתוך הבצק
מגלגלים ומסדרים בתבנית אחת אחרי השנייה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הורדנו את המחירים לכבוד יום העצמאות!
שני מערוכים, אחד לקורסונים והשני מתכת מסתובב
הטריק ההיסטרי מה שהופך את המגולגלות האלה לשוס,
זה אחרי האפייה טובלים אותן בדבש מהול במים
מה שגורם לעוגיות להיות מ ש ג ע ו ת!
מחכה כבר לתמונות שלכם אחרי שהכנתם.
עוגיות מגולגלות אגוזים וקינמון בסירופ דבש
עוגיות מגולגלות אגוזים וקינמון בסירופ דבש
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 100 גרם נטורינה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפות דבש
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות שמן
מילוי
- 50 גרם אגוזים קצוצים
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון
זיגוג
- 2 כפות דבש
- 2 כפות מים רותחים
Instructions
- שמים בקערה את הביצים, , נטורינה קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל, דבש ומעבדים את הבצק למיקשה אחידה
- אחרי שהבצק מוכן שמים אותו לנוח כעשר דקות
- מחלקים את כמות הבצק לשניים או שלושה חלקים
- כל חלק מרדדים למלבן
- מורחים את הבצק בשתי כפות שמן
- מערבבים בקערה את האגוזים הקצוצים, סוכר וקינמון לתערובת אחידה
- מפזרים את התערובת על גבי הבצק
- מהדקים את תערובת האגוזים והקינמון לתוך הבצק
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
- פורסים פרוסות מהרולדה ומניחים בתבנית אפייה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות כעשרים דקות עד שהן משחימות
- בזמן שהעוגיות בתנור מכינים קערית עם דבש ומרים רותחים
- כשהעוגיות יוצאות מהתנור והן קצת חמות טובלים כל עוגיה בקערית עם הדבש והמים
- טובלים את העוגיות ונותנים לשאריות הרוטב לטפטף בחזרה לצלחת
- ככה טובלים את כל העוגיות. מעבירים לצלחת שהעוגיות יתקררו
- מעבירים לקופסה סגורה ונהנים מכל ביס. בתיאבון!
אפשר תחליף לנטורינה?
המתכון יש נטורינה. את רוצה לדעת אם להחליף לשמן?