Go Back Email Link
עוגיות ממולאות בשוקולד פרווה

עוגיות ממולאות בשוקולד פרווה

סוויט דולי
עוגיות ממולאות בשוקולד פרווה פריכות וטעימות
Prep Time 40 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 200 גרם נטורינה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 212 מל שמנת צמחית
  • 2 חלמונים
  • 1 כוס שוקולד למריחה - למילוי

Instructions
 

  • שמים במיקסר את כל החומרים של הבצק:
  • קמח, נטורינה, סוכר וניל, שמנת צמחית, חלמונים ומפעילים את המיקסר עד ליצירת גושים.
  • כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשים ויוצרים כדור אחיד
  • מכניסים למקרר למשך שעתיים
  • אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק לשני כדורים
  • מגלגלים כל כדור לרולדה ארוכה. כל רולדה נחתוך ל8-10 חתיכות
  •  אחרי הפעם הראשונה אתם תדעו מה הגודל הנכון לכם.
  • מרדדים את הבצק לבצק דק דק ושטוח
  • מורחים שכבת שוקולד אחידה על הבצק
  • משאירים רבע למעלה פנוי וחורצים פסים בבצק
  • מתחילים מלמעלה מהחלק עם השוקולד ומגלגלים בעדינות את הבצק לרולדה ארוכה.
  • בסיום תמתחו מעט את הבצק ותסגרו לעיגול
  • מחברים את שתי הקצוות בלחיצה
  • מעבירים לתבנית אפייה וממשיכים להכין את כל העוגיות
  • לא צריך לדאוג בזמן האפייה, השוקולד לא נוזל והעוגיות שומרות על צורתן
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות, אופים כ 30 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם.
  • אחרי שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
  • הן נהדרות והן יעשו לכם שמח בפה.
Keyword עוגיות ממולאות בשוקולד פרווה