שמים במיקסר את כל החומרים של הבצק:
קמח, נטורינה, סוכר וניל, שמנת צמחית, חלמונים ומפעילים את המיקסר עד ליצירת גושים.
כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשים ויוצרים כדור אחיד
מכניסים למקרר למשך שעתיים
אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק לשני כדורים
מגלגלים כל כדור לרולדה ארוכה. כל רולדה נחתוך ל8-10 חתיכות
אחרי הפעם הראשונה אתם תדעו מה הגודל הנכון לכם.
מרדדים את הבצק לבצק דק דק ושטוח
מורחים שכבת שוקולד אחידה על הבצק
משאירים רבע למעלה פנוי וחורצים פסים בבצק
מתחילים מלמעלה מהחלק עם השוקולד ומגלגלים בעדינות את הבצק לרולדה ארוכה.
בסיום תמתחו מעט את הבצק ותסגרו לעיגול
מחברים את שתי הקצוות בלחיצה
מעבירים לתבנית אפייה וממשיכים להכין את כל העוגיות
לא צריך לדאוג בזמן האפייה, השוקולד לא נוזל והעוגיות שומרות על צורתן
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות, אופים כ 30 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם.
אחרי שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
הן נהדרות והן יעשו לכם שמח בפה.