שמים במיקסר את כל החומרים היבשים
מפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה עם וו K
מערבבים את השמן והמים ומזליפים לאט לאט כשהמיקסר עובד עד שהבצק נהפך למיקשה אחת
לחילופין אפשר לערבב הכל בקערה ביד כמו שראיתם בסרטון.
מכינים את המלית, מערבבים את כל החומרים ביחד לעיסה אחידה
אחרי שהבצק מוכן, משטחים על משטח אפייה וקורצים עיגולים
מגוש הבצק קורצים כ-20-30 עיגולים תלוי בגודל.
רצוי לקחת פיסת בצק ולגלגל בגודל של כדור קטן.
ניתן לשטח את העיגול על כף היד.
במרכז העיגול מניחים כחצי כפית מהמילוי וסוגרים לצורת חצי עיגול.
לאחר שיצרנו את צורת חצי העיגול, לוחצים עם האצבעות מסביב ומהדקים את הבצק.
הבורקיטס מאד משומנים ולכן אין צורך לשמן תבנית אפייה
מניחים בתבנית אפיה אחד ליד השני
בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות אופים כעשר דקות.
העוגיות מוכנות כשהן בגוון חום בהיר כמו בתמונה.
מכינים את הסירופ-יוצקים את הסוכר והמים עם הוניל והלימון לסיר קטן ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחמש דקות. מכבים ומקררים.
אחרי שמוציאים מהתנור טובלים אותן בזהירות בסירופ הקר למספר דקות.
מוציאים ומעבירים את העוגיות המוכנות לקופסה.
שומרים במקרר. מוציאים כשעתיים שלוש לפני ההגשה.
העוגיות נשמרו אצלנו מעל לארבעה ימים בחוץ ללא מקרר וטעמם רק השתבח מיום ליום. חג שמח!