שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, מלח וקשקבל ומערבבבים הכל ביחד
מוסיפים את הקמח ונותנים למיקסר לעבוד שתי דקות
הבצק לא יתאחד וזה בסדר
מקמחים משטח עבודה מעבירים את הבצק ומעבדים לבצק אחיד
מחלקים ל-2 או שלוש מגלגלים לגלילים ועוטפים בניילון או נייר ולמקפיא לשעה
מוציאים, נותנים לזה עשר דקות בחוץ לנוח שיהיה יותר קל לחתוך
עובדים על כל גליל לחוד. מורחים ביצה טרופה על הבצק
מפזרים קצח על הגליל מכל הצדדים ופורסים לפרוסות
על נייר אפייה מפזרים את פרוסות עוגיות הקשקבל
ככה עושים עם כל הגלילים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית עם העוגיות
אופים כ-35 דקות כשאתם רואים שהן שחומות, מוציאים
נותנים להן להתקרר ובטח שטועמים. מה שכן, אחרי שהן קרות הן טעימות יותר. חג שמח!