Go Back Email Link
עוגיות קשקבל פריכות בעשר דקות

עוגיות קשקבל פריכות בעשר דקות

סוויט דולי
עוגיות קשקבל פריכות בעשר דקות עם טעם קשקבל עשיר
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 44 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 100 גרם חמאה
  • חצי כפית מלח
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס קצח/שומשום

Instructions
 

  • שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, מלח וקשקבל ומערבבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הקמח ונותנים למיקסר לעבוד שתי דקות
  • הבצק לא יתאחד וזה בסדר
  • מקמחים משטח עבודה מעבירים את הבצק ומעבדים לבצק אחיד
  • מחלקים ל-2 או שלוש מגלגלים לגלילים ועוטפים בניילון או נייר ולמקפיא לשעה
  • מוציאים, נותנים לזה עשר דקות בחוץ לנוח שיהיה יותר קל לחתוך
  • עובדים על כל גליל לחוד. מורחים ביצה טרופה על הבצק
  • מפזרים קצח על הגליל מכל הצדדים ופורסים לפרוסות
  • על נייר אפייה מפזרים את פרוסות עוגיות הקשקבל
  • ככה עושים עם כל הגלילים
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית עם העוגיות
  • אופים כ-35 דקות כשאתם רואים שהן שחומות, מוציאים
  • נותנים להן להתקרר ובטח שטועמים. מה שכן, אחרי שהן קרות הן טעימות יותר. חג שמח!
Keyword עוגיות קשקבל פריכות בעשר דקות