מגלענים דובדבנים, משאירים אותם ללא חרצן
ניתן להשתמש בבצק פריך מוכן או להכין בצק פריך
מכינים בצק, שמים במיקסר חמאה, סוכר, סוכר וניל וחלמון ומערבבים
מוסיפים את הקמח ובסוף את המים הקרים
כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשים ויוצרים כדור אחיד. אפשר לשים חצי שעה במקרר או לעבוד עם הבצק
מרדדים בצק פריך, מורחים את הריבה על הבצק ומגלגלים
מוסיפים דובדבנים מגולענים ומגלגלים לרולדה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המגולגלות
אחרי 30 דקות בודקים אם הבצק השחים ואם כן מוציאים את העוגיות
מוציאים החוצה, בוזקים אבקת סוכר, פורסים לחתיכות
ועם כל ביס ליד הקפה אומרים “יהווארדי הדולי הזו. באמת תענוג של עוגיות”. תהנו