Go Back Email Link
עוגיות ריבה עם דובדבנים

עוגיות ריבה עם דובדבנים

סוויט דולי
עוגיות ריבה עם דובדבנים בטעם של פעם
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פריך
  • 1 כוס ריבה דובדבנים או משמשים
  • 1 כוס דובדבנים מגולענים

מתכון לבצק פריך

  • 200 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 חלמון
  • 2 כוסות קמח
  • 3 כפות מים קרים

Instructions
 

  • מגלענים דובדבנים, משאירים אותם ללא חרצן
  • ניתן להשתמש בבצק פריך מוכן או להכין בצק פריך
  • מכינים בצק, שמים במיקסר חמאה, סוכר, סוכר וניל וחלמון ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ובסוף את המים הקרים
  • כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשים ויוצרים כדור אחיד. אפשר לשים חצי שעה במקרר או לעבוד עם הבצק
  • מרדדים בצק פריך, מורחים את הריבה על הבצק ומגלגלים
  • מוסיפים דובדבנים מגולענים ומגלגלים לרולדה
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המגולגלות
  • אחרי 30 דקות בודקים אם הבצק השחים ואם כן מוציאים את העוגיות
  • מוציאים החוצה, בוזקים אבקת סוכר, פורסים לחתיכות
  • ועם כל ביס ליד הקפה אומרים “יהווארדי הדולי הזו. באמת תענוג של עוגיות”. תהנו
Keyword עוגיות ריבה עם דובדבנים