עוגיות ריבה עם דובדבנים הכנתי אחרי חג השבועות.
גם אתם קניתם דובדבנים ומישמשים בשישים שקל ובסוף נשארתם עם כל הפירות במקרר?!
כמה שלא ניסיתי "למכור" לילדים, לא הצליח, נשארה סלסלה של דובדבנים והמון מישמשים.
נשנשתי כמה דובדבנים, אכלתי מישמיש, באו עוד פעם לביקור הילדים,
שוב ניסיתי למכור להם את הפירות, הלכו הביתה והפירות חזרו למקרר.
אחרי יום, הדובדבנים כבר הראו סימנים של מוות מתקדם והחלטתי שזה הזמן.
מזל שלא היו הרבה דובדבנים כי צריך לגלען אותם, וככה הכנתי ריבת דובדבנים ומשמשים.
בואו לאינסטוש שלי
האינסטגרם של סוויטדולי
אחרי שישבתי כל בוקר ואכלתי קרקר עם ריבה, הבנתי שלפני שאני אראה בעצמי כמו קופסת ריבה, אכין עוגיות מהריבה, כי על עוגיות ריבה משתגעים אצלנו בבית.
מתכונים לעוגיות מגולגלות עם פרג, ריבה, שוקולד ותמרים
תמצאו כאן – מתכונים למגולגלות
אם אתם מחפשים עוגיות פרווה שהן פשוט חלום,
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה,
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הנה עוד עוגיות נהדרות שמכאן הכל התחיל
העוגיות של מורמור
לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
וזה מה שקורא כשנותנים לחתול/סוויט לשמור על השמנת/עוגיות.
יש יתרונות בלהיות גם הצלמת(:
עוגיות ריבה עם דובדבנים
עוגיות ריבה עם דובדבנים
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פריך
- 1 כוס ריבה דובדבנים או משמשים
- 1 כוס דובדבנים מגולענים
מתכון לבצק פריך
- 200 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 חלמון
- 2 כוסות קמח
- 3 כפות מים קרים
Instructions
- מגלענים דובדבנים, משאירים אותם ללא חרצן
- ניתן להשתמש בבצק פריך מוכן או להכין בצק פריך
- מכינים בצק, שמים במיקסר חמאה, סוכר, סוכר וניל וחלמון ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ובסוף את המים הקרים
- כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשים ויוצרים כדור אחיד. אפשר לשים חצי שעה במקרר או לעבוד עם הבצק
- מרדדים בצק פריך, מורחים את הריבה על הבצק ומגלגלים
- מוסיפים דובדבנים מגולענים ומגלגלים לרולדה
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המגולגלות
- אחרי 30 דקות בודקים אם הבצק השחים ואם כן מוציאים את העוגיות
- מוציאים החוצה, בוזקים אבקת סוכר, פורסים לחתיכות
- ועם כל ביס ליד הקפה אומרים “יהווארדי הדולי הזו. באמת תענוג של עוגיות”. תהנו