Go Back Email Link
עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה

עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה

סוויט דולי
עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה מושלמות לקראת צום יום כיפור
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • 2 כפות שומשום רגיל
  • רבע כפית מלח
  • רבע כוס סוכר
  • 1 כפית אניס טחון
  • 2 ביצים
  • 100 גרם נטורינה
  • חצי כוס מים

Instructions
 

  • מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד: קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר, שומשום ואניס.
  • מערבבים את הביצים עם הנטורינה ביחד ומוסיפים את המים
  • מוסיפים את הקמח עם כל החומרים היבשים ומערבבים לבצק אחיד
  • מחלקים את הבצק לארבעה חלקים
  • מחממים תנור ל - 180 מעלות ומתחילים להכין את העוגיות
  • פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומניחים כדור בצק אחד
  • מועכים אותו מעט ומניחים מעליו נייר אפייה נוסף
  • מרדדים את הבצק שיהיה דק דק
  • מרימים את נייר האפייה ועם גלגלת משוננת או עם סכין חותכים ריבועים קטנים מהבצק
  • את נייר האפייה עם העוגיות מעבירים לתבנית אפייה ואופים
  • אופים כ-25 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות משחימות
  • בזמן שהעוגיות נאפות מכינים כדורי בצק נוסף
  • ככה מכינים את כל העוגיות, כדור אחרי כדור
  • מוציאים את העוגיות המוכנות מהתנור, מקררים ומעבירים לקופסה סגורה
  • אתם תהנו כל כך!
Keyword עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה