עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה הן עוגיות נהדרות שיתאימו לכם במיוחד לקראת יום כיפור.
בקרב העדה המרוקאית העוגיות האלה הן עוגיות שמכינים לקראת יום כיפור. עוגיות נוסטלגיות שמגישים עם התה לפני או אחרי הצום.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוגיות ריפעת מכינים לקראת צום יום כיפור עם תבלין שומר או אניס, מה שנותן לעוגיות טעם מיוחד במינו.
קל מאד להכין את העוגיות, כל המצרכים בקערה אחת ומערבבים הכל ביחד.
מחלקים את הבצק לכמה כדורים וכל כדור מרדדים דק דק.
זה הסוד של העוגיות האלה.

המכשיר שיעזור לכם לפתוח את הבצק של העוגיות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן79 – מתכונים לווטצ'אפ
אני ממש עשיתי אותן דקות ובכל זאת הן תפחו
אבל הן יצאו משגעות, פריכות ונהדרות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
ונרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים לחגי תשרי? בבקשה
מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני השתמשתי בגלגלת משוננת בשביל לחתוך שיהיה יותר מעודן
אפשר כמובן לחתוך עם סכין לריבועים,
מעבירים לתבנית אפייה לאפייה
ויש לכם עוגיות ריפעת מושלמות לקראת הצום.
עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה
עוגיות ריפעת מרוקאיות פרווה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות שומשום קלוי
- 2 כפות שומשום רגיל
- רבע כפית מלח
- רבע כוס סוכר
- 1 כפית אניס טחון
- 2 ביצים
- 100 גרם נטורינה
- חצי כוס מים
Instructions
- מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד: קמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר, שומשום ואניס.
- מערבבים את הביצים עם הנטורינה ביחד ומוסיפים את המים
- מוסיפים את הקמח עם כל החומרים היבשים ומערבבים לבצק אחיד
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים
- מחממים תנור ל - 180 מעלות ומתחילים להכין את העוגיות
- פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומניחים כדור בצק אחד
- מועכים אותו מעט ומניחים מעליו נייר אפייה נוסף
- מרדדים את הבצק שיהיה דק דק
- מרימים את נייר האפייה ועם גלגלת משוננת או עם סכין חותכים ריבועים קטנים מהבצק
- את נייר האפייה עם העוגיות מעבירים לתבנית אפייה ואופים
- אופים כ-25 דקות בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות משחימות
- בזמן שהעוגיות נאפות מכינים כדורי בצק נוסף
- ככה מכינים את כל העוגיות, כדור אחרי כדור
- מוציאים את העוגיות המוכנות מהתנור, מקררים ומעבירים לקופסה סגורה
- אתם תהנו כל כך!
