מוציאים את הבצק מהאריזה
מניחים על הבצק נייר אפייה ומרדדים את הבצק דק דק
מסירים את נייר האפייה
מורחים על כל הבצק ממרח שוקולד
מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה, חותכים באמצע ומכינים עוד רולדה
כל רולה חותכים לפרוסות
כל פרוסה לוחצי באמצע עם שיפוד, הופכים צד ושום לוחצים עם שיפוד
מהדקים את הקצוות ויש לכם עוגיה
מסדרים את העוגיות בתבנית אחת ליד השניה
בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
אופים כעשר דקות עד שהן משחימות
בינתיים מכינים את סירופ הסוכר
מחממים מים עם סוכר לימון ווניל, מביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות
כשהעוגיות יוצאות מהתנור, מורחים עליהן סירופ סוכר והעוגיות מושלמות!