עוגיות שוקולד מבצק פיצה פרווה, עוגיות שמכינים בעשר דקות, משני מוצרים בלבד, בצק ושוקולד למריחה.
בצק הפיצה של שימרית נהפך ללהיט אצל האמהות הצעירות. מסתבר שעלו על הטריק כמה קל להכין איתו והן ומכינות איתו פיצה. אחותי סיפרה לי שבאה לביקור אצל הנכדה, הנכדה ביקשה שיכינו פיצה לארוחת ערב.
הילדה התיישבה על השיש ולימדה את אחותי את פותחים את הבצק, מורחים רוטב, מפזרים גבינה צהובה ויש פיצה מוכנה תוך דקות.
אני החלטתי להשתמש בבצק הפיצה לעוגיות. הבצק פרווה / טבעוני ויש לו מרקם כמו של שמרים לאחר האפייה. מרחתי אותו בשוקולד, הכנתי עוגיות, בזמן האפייה הבית התמלא ריח משגע ובסוף גם יצאו עוגיות נהדרות!
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אחרי שפותחים את הבצק, מניחים עליו נייר אפיה ומרדדים את הבצק דק דק
מורחים על הבצק שוקולד למריחה ומגלגלים לרולדות
אפשר שתי רולדות, ככה יהיו לכם יותר עוגיות.
סידרתי לכם לפי הסדר מצד ימין לשמאל,
איך מכינים את העוגיות.
חותכים את הרולדה לפרוסות
כל פרוסת רולדה לוחצים באמצע עם שיפוד
הופכים ולוחצים שוב
יש לכם עוגה עם ארבע פינות, יפהפייה ומעבירים לתבנית.
הנה הדוגמה של העוגיה עם ארבע פינות.
אפשר גם לקחת פרוסת עוגיה, ללחוץ עליה עם שיפוד
ולגלגל את העוגיה, לכדור עגול.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגיות
מתכונים לעוגיות
בואו להתכונן לחגים עם מתנה נהדרת לחג!
העוגיות מלאות בשוקולד ועם הסירופ סוכר
הן ממש מזכירות עוגיות שמרים
אבל כמו עוגיות שמרים, עדיף לאכול אותן באותו היום.
עוגיות שוקולד מבצק פיצה פרווה

עוגיות שוקולד מבצק פיצה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה שימרית
- 1 כוס ממרח שוקולד
סירופ סוכר
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס מים
- 1 כפית תמצית וניל
- חצי כפית מיץ לימון סחוט
Instructions
- מוציאים את הבצק מהאריזה
- מניחים על הבצק נייר אפייה ומרדדים את הבצק דק דק
- מסירים את נייר האפייה
- מורחים על כל הבצק ממרח שוקולד
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה, חותכים באמצע ומכינים עוד רולדה
- כל רולה חותכים לפרוסות
- כל פרוסה לוחצי באמצע עם שיפוד, הופכים צד ושום לוחצים עם שיפוד
- מהדקים את הקצוות ויש לכם עוגיה
- מסדרים את העוגיות בתבנית אחת ליד השניה
- בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגיות
- אופים כעשר דקות עד שהן משחימות
- בינתיים מכינים את סירופ הסוכר
- מחממים מים עם סוכר לימון ווניל, מביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים מספר דקות
- כשהעוגיות יוצאות מהתנור, מורחים עליהן סירופ סוכר והעוגיות מושלמות!