עוגיות שוקולד שלג סדוקות
סוויט דולי
עוגיות שוקולד שלג סדוקות,עוגיות שוקולד מתפוצצות בפה והטעם חלום!
Prep Time 40 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 50 minutes mins
Course מתכון לעוגיות
Cuisine בישול ישראלי
- 240 גרם שוקולד מריר מומס
- 40 גרם שמן - פחות מחצי כוס
- 4 ביצים שלמות
- 120 גרם סוכר - חצי כוס ועוד 2 כפות
- קורט מלח
- קורט וניל
- 250 גרם קמח - 2 כוסות פחות 3 כפות
- 15 גרם אבקת אפיה - 3 כפיות
יש לערבב את כל החומרים "הרטובים" במיקסר עם וו גיטרה. יש לערבב את הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת. מעבירים את המסה למקרר לחצי שעה
מכינים שתי קערות: סוכר ואבקת סוכר.
מוציאים מהמקרר ומגלגלים לכדורים אותם שמים בסוכר ומגלגלים עם הסוכר על מנת שהסוכר יטמע בשוקולד.לאחר מכן מגלגלים באבקת הסוכר. שמים בתבנית עם מרווחים בין הכדורים כי הם גודלים באפיה. אפיה של בערך בעשר דקות בחום 180 מעלות ויש להוציא העוגיות כשהן נראות טיפה לא מוכנות כי אח"כ יהיו קשות. מעולות!
עוגיות שוקולד שמתאימות לשלג. הכי מתאימות.
Keyword עוגיות שוקולד שלג סדוקות