עוגיות שוקולד שלג סדוקות הכנתי אחרי שקבלתי הודעה מהאחיין האהוב עלי.
מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות חלומיות ומהירות שמתאימות לשלג,
הכנתי את הפוסט אחרי שקבלתי טלפון מהאחיין האהוב שלי.
"תגידי דוּלי, למה את לא מפרסמת עוגיות שוקולד שמתאימות לשלג?"
"איזה עוגיות?"
"נו אלה, עם השוקולד, המתפצחות האלה, עם הלבן למעלה.."
עוגיות שוקולד שמתאימות לשלג פורסמו כשלמדתי ב"דן גורמה".
העוגיות היו להיט וקבלתי סמס ממישהו מהמשפחה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
יש לי גם מתכונים לעוגיות משלושה מצרכים בלבד שהן להיט תוכלו למצוא כאן – עוגיות משלושה מרכיבים בלבד
תאמינו לי, מזל! מזל שאנשים זוכרים את העוגיות שלי.
המתכון פורסם לראשונה בסלונה והן פשוט ממכרות.
הטעם השוקולדי, הפריכות, איך שהן נשברות בפה. תענוג.
מכינים אותן בצ'יק צאק. קערה, מטרפה ועוגיות שוקולד שמתאימות לשלג – שלכם!
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
יש לי עוד מתכונים נפלאים לעוגיות בבקשה כאן – מתכונים לעוגיות
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגיות שוקולד שלג סדוקות


עוגיות שוקולד שלג סדוקות
סוויט דוליIngredients
- 240 גרם שוקולד מריר מומס
- 40 גרם שמן - פחות מחצי כוס
- 4 ביצים שלמות
- 120 גרם סוכר - חצי כוס ועוד 2 כפות
- קורט מלח
- קורט וניל
- 250 גרם קמח - 2 כוסות פחות 3 כפות
- 15 גרם אבקת אפיה - 3 כפיות
Instructions
- יש לערבב את כל החומרים "הרטובים" במיקסר עם וו גיטרה. יש לערבב את הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת. מעבירים את המסה למקרר לחצי שעה
- מכינים שתי קערות: סוכר ואבקת סוכר.
- מוציאים מהמקרר ומגלגלים לכדורים אותם שמים בסוכר ומגלגלים עם הסוכר על מנת שהסוכר יטמע בשוקולד.לאחר מכן מגלגלים באבקת הסוכר.
- שמים בתבנית עם מרווחים בין הכדורים כי הם גודלים באפיה. אפיה של בערך בעשר דקות בחום 180 מעלות ויש להוציא העוגיות כשהן נראות טיפה לא מוכנות כי אח"כ יהיו קשות. מעולות!
- עוגיות שוקולד שמתאימות לשלג. הכי מתאימות.
מה צריך לעוגיות שוקולד שלג סדוקות?
240 גרם שוקולד מריר מומס
40 גרם שמן רגיל = פחות מחצי כוס שמן
4 ביצים שלמות
120 גרם סוכר = חצי כוס + 2 כפות
קורט מלח
קורט וניל
250 גרם קמח = 2 כוסות פחות 3 כפות
15 גרם אבקת אפיה. = 3 כפיות
איך מכינים מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות חלומיות ומהירות שמתאימות לשלג?
יש לערבב את כל החומרים "הרטובים" במיקסר עם וו גיטרה.
יש לערבב את הקמח ואבקת האפיה ולהוסיף לתערובת.
מעבירים את המסה למקרר לחצי שעה
מכינים שתי קערות: סוכר ואבקת סוכר.
מוציאים מהמקרר ומגלגלים לכדורים אותם שמים בסוכר ומגלגלים עם הסוכר על מנת שהסוכר יטמע בשוקולד.
לאחר מכן מגלגלים באבקת הסוכר.
שמים בתבנית עם מרווחים בין הכדורים כי הם גודלים באפיה.
אפיה של בערך בעשר דקות בחום 180 מעלות ויש להוציא העוגיות כשהן נראות טיפה לא מוכנות כי אח"כ יהיו קשות. מעולות!
עוגיות שוקולד שמתאימות לשלג. הכי מתאימות.