שמים בסיר את הסוכר, חמאה ושמנת ומבשלים על אש נמוכה
מבשלים לאט לאט אפילו יותר מעשר דקות עד שהסוכר נמס
חשוב מאד לשים לב שהסוכר ימס לכן תנו לעיסה להתבשל לאט על האש
בינתיים טוחנים את השקדים במעבד מזון לחתיכות קטנות קטנות
לא אבקה, חתיכות קטנות מאד
את השקדים מעבירים לסיר עם העיסה ומערבבים הכל ביחד
פורסים נייר אפייה על תבנית ועם כפית מעבירים את הבלילה
כפית קטנה ורווחים בין העוגיות כי העוגיות מתפשטות
לתוך שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים חמש דקות עד שהקצוות כהים והעוגיה בהירה
אם תשאירו יותר מחמש דקות העוגיה תשחים
תשימו לב שלא תישרף
מוציאים את העוגיות מהתנור ולא נוגעים עד שמתקררות כי הן מתקשות
בקופסה סגורה שבוע ימים אתם תהנו מכל ביס!