מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם על פומפיה
לאחר הגירוד סוחטים את המיץ מהתפוחים
מוסיפים לתערובת סוכר חום וקינמון ושמים בצד
אפשר לשים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב או בקערה ולערבב ידנית
בקערה שמים נטורינה, ביצה ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את שיבולת השועל והקמח ומערבבים
מוסיפים את התפוחים ומערבבים לבלילה אחידה
מניחים נייר אפייה על תבנית
מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית את כל העוגיות
מפזרים על העוגיות, מעל כל עוגיה, מעט סוכר חום
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כחצי שעה
הן יוצאות טיפה רכות אחרי האפייה, הן יתקשו אחרי האפייה
חג שמח!