Go Back Email Link
עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

סוויט דולי
עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה קלות הכנה וטעימות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

תערובת תפוחים

  • 1 כוס תפוחים ירוקים מגורדים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון

בלילה

  • 100 גרם נטורינה
  • 1 ביצים
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 4 כפות קמח

Instructions
 

  • מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם על פומפיה
  • לאחר הגירוד סוחטים את המיץ מהתפוחים
  • מוסיפים לתערובת סוכר חום וקינמון ושמים בצד
  • אפשר לשים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב או בקערה ולערבב ידנית
  • בקערה שמים נטורינה, ביצה ומערבבים לתערובת אחידה
  • מוסיפים את שיבולת השועל והקמח ומערבבים
  • מוסיפים את התפוחים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מניחים נייר אפייה על תבנית
  • מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית את כל העוגיות
  • מפזרים על העוגיות, מעל כל עוגיה, מעט סוכר חום
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כחצי שעה
  • הן יוצאות טיפה רכות אחרי האפייה, הן יתקשו אחרי האפייה
  • חג שמח!
Keyword עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה