עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה קלות הכנה ונהדרות

שתף
הדפסה
עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה
מה צריך

100 גרם נטורינה
1 ביצה
1 כוס שיבולת שועל
4 כפות קמח
1 כוס תפוחים מגורדים
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון

מה צריך

100 גרם נטורינה
1 ביצה
1 כוס שיבולת שועל
4 כפות קמח
1 כוס תפוחים מגורדים
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה, עוגיות פרווה נהדרות שמכינים בקערה אחת בעשרים דקות. המאכל המזוהה ביותר עם ראש השנה הוא תפוח בדבש, עליו מבקשים "יהי רצון מלפניך ה' אלוהינו ואלוהי אבותינו שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה כדבש.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

לכן בחרתי להכין עוגיות עם תפוחים לראש השנה.

עוגיות תפוחים הן סימן של טוב ומתוק. בראש השנה, הן מהוות ברכה לשנה טובה ומתוקה.

עוגיות תפוחים מסמלות שנה שלמה ומלאת טוב. לכן בחרתי  להכין אותן עגולות כדי שיזכירו לנו את התפוחים ויתנו תחושב של שלווה ושלמות.

את עוגיות התפוחים הנהדרות האלה הכנתי עם נטורינה, שמהווה תחליף צמחוני לחמאה, נטורינה מצויינת למתכונים טבעוניים והיא נהדרת לאחר האפייה.

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

מחפשים מתכונים לראש השנה?
מתכונים לראש השנה

 

 עוגיות תפוחים הן חלק מהמסורת בראש השנה
והן מזכירות לנו את חשיבות המנהגים והמסורת בחג המיוחד הזה.

לאחר האפייה, פיזרתי סוכר חום על העוגיות מעל שנתנו להן קרנץ' נהדר.

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

 

שימו בקוצץ את הפטרוזיליה עם השום שתי שניות והתערובת שלכם מוכנה

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל בקערה אחת בעשרים דקות

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

הפוסט בשיתוף "שימרית"

עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

סוויט דולי
עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה קלות הכנה וטעימות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

תערובת תפוחים

  • 1 כוס תפוחים ירוקים מגורדים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון

בלילה

  • 100 גרם נטורינה
  • 1 ביצים
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 4 כפות קמח

Instructions
 

  • מקלפים את התפוחים ומגרדים אותם על פומפיה
  • לאחר הגירוד סוחטים את המיץ מהתפוחים
  • מוסיפים לתערובת סוכר חום וקינמון ושמים בצד
  • אפשר לשים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב או בקערה ולערבב ידנית
  • בקערה שמים נטורינה, ביצה ומערבבים לתערובת אחידה
  • מוסיפים את שיבולת השועל והקמח ומערבבים
  • מוסיפים את התפוחים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מניחים נייר אפייה על תבנית
  • מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית את כל העוגיות
  • מפזרים על העוגיות, מעל כל עוגיה, מעט סוכר חום
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים כחצי שעה
  • הן יוצאות טיפה רכות אחרי האפייה, הן יתקשו אחרי האפייה
  • חג שמח!
Keyword עוגיות תפוחים ושיבולת שועל לראש השנה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים