שוטפים תותים ומייבשים ופורסים לפרוסות עגולות ולרוחב התות ליצור צורה של פרח
כדי שיהיה לכם יותר קל, תניחו את הקערה העגולה על קערה או סיר שהקערה לא תזוז
מרפדים תבנית עגולה בניילון נצמד היטב
מסדרים את התותים בתוך הקערה בצורה יפה
ממלאים את כל הניילון הנצמד עם תותים
מעבירים שלוש ארבע כפות של מוס הגבינה לתבנית התותים ומשטחים
את העוגה שהתקררה פורסים לשתיים, חצי נשתמש באמצע העוגה ואת התחתית נשים מעל
תעגלו עם סכין את הפינות מסביב כדי שהעוגה תוכל להיכנס לתבנית
מניחים את העוגה על מוס הגבינה אין צורך להרטיב את העוגה
יוצקים על העוגה עוד מהמוס
חותכים תותים לקוביות קטנות ומפזרים על מוס הגבינה
יוצקים עוד פעם מקרם הגבינה על קוביות התותים ומכסים אותם בקרם
מניחים על הקרם את החלק התחתון של העוגה
מהדקים היטב ומכסים עם ניילון נצמד ושמים במקרר להתייצבות למספר שעות
כשהעוגה קרה, לוקחים צלחת הגשה והופכים את העוגה על צלחת ההגשה
בגלל הניילון הנצמד העוגה תגלוש החוצה בקלות
ניתן לקשט מסביב עם מוס גבינה ותותים. בתיאבון.