שמים במיקסר שמנת מתוקה,חלב ואינטנט פודינג וניל ומקצפים לקצף יציב
מכינים נס קפה
את תבנית העוגה מצפים בשקף מסביב
מעבירים את תערובת הקצפת לתבנית
מכינים נס קפה קר
טובלים כל ביסקויט פתי בנס קפה ומסדרים את הביסקוויטים בעמידה בתוך העוגה
מסדרים את כל הביסקויטים בתוך העוגה
מכינים גאנש שוקולד, שמים בסיר את השמנת המתוקה ומרתיחים
לאחר שהשמנת רתחה סוגרים את האש ומכניסים פנימה את השוקולד
נותנים לתערובת לעמוד כמה דקות ומערבבים לעיסת שוקולד אחידה
יוצקים את התערובת על העוגה
מכניסים את העוגה לשעתיים לפחות, כדי שהעוגה תתייצב
עוגה נפלאה וטעימה!