עוגת ביסקוויטים חגיגית במיוחד היא עוגה שכולם אוהבים. אני חושבת שהיא לוקחת בהליכה כל עוגה אחרת.
עוגת ביסקוויטים חגיגית במיוחד היא עוגה שכולם אוהבים. אני חושבת שהיא לוקחת בהליכה כל עוגה אחרת והפעם החלטתי להכין אותה חגיגית במיוחד.
במקום הצורה הקלאסית של השכבת הביסקוויטים והקרם עליהם, העמדתי את הביסקוויטים בתוך הקרם ונתתי לשוקולד לנזול בין השבילים. כן היא היתה טעימה במיוחד.
בואו נשים דברים על השולחן, עוגת ביסקוויטים זו עוגת ביסקוויטים ומתים עליה ללא צל של ספק, אבל תסכימו איתו שהצורה הפעם שונה, והיא יותר חגיגית, מושכת תשומת לב ונהדרת.
כדי שתראו איך הכנתי את העוגה הכנתי לכם סרטון
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
תראו כמה היא יפה.
הטריק של הכנת העוגה, במקום לשים את הביסקוויטים בתחתית העוגה
אני הכנתי את הביסקוויטים בתוך העוגה בעמידה
ואת הגאנש הכנתי עם שוקולד מריר ושוקולד חלב
כדי שהילדים ממש יהנו מהטעם.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו7 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים לעוגות ללא אפייה
מתכונים לעוגות ללא אפייה
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בסוף גם קישטתי בפירורי שוקולד
שימו אותה במקרר שתספוג את הטעמים
אתם תהנו כל כך!

לאור בקשתכם,
נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים
ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף?
לוחצים כאן – סוויט של מוצרים

רוצים להכין וופל בלגי בבית?
בבקשה – והמחיר כולל משלוח
עוגת ביסקוויטים חגיגית במיוחד
עוגת ביסקוויטים חגיגית במיוחד
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם פתי בר - 1 שרוול
להכנת נס קפה
- 1 כפית נס קפה
- 1 כפית סוכר
- 1 כוס חלב
שכבת הקצפת
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
להכנת הגאנש
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד חלב
- 250 מל' שמנת מתוקה
Instructions
- שמים במיקסר שמנת מתוקה,חלב ואינטנט פודינג וניל ומקצפים לקצף יציב
- מכינים נס קפה
- את תבנית העוגה מצפים בשקף מסביב
- מעבירים את תערובת הקצפת לתבנית
- מכינים נס קפה קר
- טובלים כל ביסקויט פתי בנס קפה ומסדרים את הביסקוויטים בעמידה בתוך העוגה
- מסדרים את כל הביסקויטים בתוך העוגה
- מכינים גאנש שוקולד, שמים בסיר את השמנת המתוקה ומרתיחים
- לאחר שהשמנת רתחה סוגרים את האש ומכניסים פנימה את השוקולד
- נותנים לתערובת לעמוד כמה דקות ומערבבים לעיסת שוקולד אחידה
- יוצקים את התערובת על העוגה
- מכניסים את העוגה לשעתיים לפחות, כדי שהעוגה תתייצב
- עוגה נפלאה וטעימה!