מכינים קערית עם חלב ומערבבים בה את הסוכר וניל
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג שוקולד לתערובת אחידה
מוציאים את הביסקוויטים מהחבילה, כדי שיהיה יותר קל טובלים כל פעם 2 ביסקוויטים
מנערים את החלב מהביסקוויט ומזליפים על ביסקוויט מקרם השוקולד
מכסים עם ביסקוויט נוסף
על גב הביסקוויט תזליפו נקודת קרם כדי שהביסקוויט ידבק לתבנית ולא יזוז
ושמים בתבנית במצב עמידה על התבנית
ככה מכינים את כל התבנית, טובלים ביסקוויטים בחלב, מזליפים באמצע קרם שוקולד
מכסים, ושמים אחד אחרי השני בתבנית
אחרי שגמרנו סיבוב ראשון, ממלאים את התבנית באמצע עם עוד ביסקוויטים ממולאים
כשהקערה מלאה ביסקוויטים עומדים, מזליפים וממלאים את הרווחים בין הביסקוויטים בקרם
בסוף, מצפים את העוגה מלמעלה בקרם שוקולד
כשהעוגה מוכנה מעבירים את התבנית למקרר לפחות 4-5 שעות כדי שהעוגה תתייצב
אחרי כחמש שעות מוציאים את העוגה, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב
מוציאים את העוגה מהתבנית ומורחים קרם מסביב לעוגה ומכסים אותה בקצפת לבנה
מעל העוגה מזליפים גם קישוטי קצפת
שמים במקרר לעוד 3-4 שהעוגה תתייצב ורק אחרי זה אפשר לפרוס את העוגה
שומעים את קריאות ה-ואו! והופה גם לכם יהיה חג שמח כשר וטעים!