מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם החמאה אפשר גם לשבור עם פטיש שניצלים ולהוסיף את החמאה
ממיסים את השוקולד המריר במיקרו
מוסיפים לביסקוויטים המרוסקים את השוקולד המריר המומס ואת השוקולד למריחה ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מעבירים לתבנית ומצמידים לתחתית, אפשר להדק את הביסקוויטים עם תחתית של כוס
מכינים את הגאנש. שמים בסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. סוגרים את האש
מוסיפים את השוקולד המריר שיעמוד ככה כמה דקות ומערבבים לעיסה אחידה ושחורה
כוס אחת של גאנש יוצקים על תחתית הביסקוויטים
מזיזים את העוגה מצד לצד שכל הגאנש יכסה את העוגה
מכניסים את העוגה למקרר
מכינים את הקרם, שמים במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב ומקציפים לקצפת אוורירית
מוציאים את העוגה מהמקרר ומכסים בקרם שוקולד
מעל מקשטים בגאנש שוקולד ומחזירים למקרר להתקרר.
הולכים לישון, קמים ועם כפית אוכלים את העוגה מהתבנית. בתיאבון!