Go Back Email Link
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

סוויט דולי
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד עוגת שוקולד ללא אפייה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 28 minutes
Course מתכונים לעוגות ביסקוויטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 50 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות ממרח שוקולד

שכבת גאנש

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 מל שמנת מתוקה

ציפוי

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד

Instructions
 

  • מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם החמאה אפשר גם לשבור עם פטיש שניצלים ולהוסיף את החמאה
  • ממיסים את השוקולד המריר במיקרו
  • מוסיפים לביסקוויטים המרוסקים את השוקולד המריר המומס ואת השוקולד למריחה ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
  • מעבירים לתבנית ומצמידים לתחתית, אפשר להדק את הביסקוויטים עם תחתית של כוס
  • מכינים את הגאנש. שמים בסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. סוגרים את האש
  • מוסיפים את השוקולד המריר שיעמוד ככה כמה דקות ומערבבים לעיסה אחידה ושחורה
  • כוס אחת של גאנש יוצקים על תחתית הביסקוויטים
  • מזיזים את העוגה מצד לצד שכל הגאנש יכסה את העוגה
  • מכניסים את העוגה למקרר
  • מכינים את הקרם, שמים במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב ומקציפים לקצפת אוורירית
  • מוציאים את העוגה מהמקרר ומכסים בקרם שוקולד
  • מעל מקשטים בגאנש שוקולד ומחזירים למקרר להתקרר.
  • הולכים לישון, קמים ועם כפית אוכלים את העוגה מהתבנית. בתיאבון!

טיפ נהדר

  • נשאר לכם גאנש? שימו בקופסה סגורה ותחזירו למקרר. יכול להישמר ותוכלו להשתמש בגאנש לעוגה הבאה.
Keyword עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד