עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד היא עוגה ללא אפייה. את עוגת הביסקוויטים הכנתי בכמה שכבות כדי שתהייה עשירה במיוחד.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אני אגלה לכם סוד, ואני מאד, מאד! מקווה שכלתי לא קוראת את הפוסט הזה. אחרי הארוחה כשהילדים הולכים, אני שולחת איתם קופסאות. לא תמיד שואלת אבל לפעמים כן.
"רוצים עוגה הביתה?" שאלתי
"עדיף שלא" ענתה כלתי
עם כל הכבוד לתשובה, הכנתי קופסה ושלחתי להם. אחרי כמה שעות הגיעה הודעה בנייד.
"ביקשתי שלא תשלחי עוגה, זה ממש לא פייר מה שקרה פה עם העוגה. הלכתי לישון ואיך שקמתי רצתי למקרר. עם כפית אכלתי את העוגה מהקופסה".
היידה רוצו להכין שיהיה לכם מה לאכול כשתתעוררו מהשינה.
הכנת העוגה קלה-קלה. טוחנים במעבד מזון ביסקוויטים עם חמאה ושוקולד ומצמידים לתבנית. על שכבת הביסקוויטים יוצקים גאנש שוקולד.
היפהפייה נכנסת למקרר ובינתיים מכינים קצפת
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות82
מתכונים לווטצאפ
על הגאנש מכינים עוד שכבת קרם שוקולד
עוד קצת גאנש מעל והיידה למקרר
אתם תלכו לישון בינתיים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות ביסקוויטים כאן
עוגות ביסקוויטים
בזמן הצילומים הגיע נכדי האהוב אדם
"מורמור, את יכולה לצלם אותי עם העוגה?" שאל
לא היה אפילו היסוס.
"תעמוד נסיך שלי ואני מבטיחה לך שאתה תככב גם בפוסט"
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה, טעימה אש
כל ביס תענוג. תהנו!
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם ביסקוויטים
- 50 גרם חמאה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות ממרח שוקולד
שכבת גאנש
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מל שמנת מתוקה
ציפוי
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
Instructions
- מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם החמאה אפשר גם לשבור עם פטיש שניצלים ולהוסיף את החמאה
- ממיסים את השוקולד המריר במיקרו
- מוסיפים לביסקוויטים המרוסקים את השוקולד המריר המומס ואת השוקולד למריחה ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מעבירים לתבנית ומצמידים לתחתית, אפשר להדק את הביסקוויטים עם תחתית של כוס
- מכינים את הגאנש. שמים בסיר שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. סוגרים את האש
- מוסיפים את השוקולד המריר שיעמוד ככה כמה דקות ומערבבים לעיסה אחידה ושחורה
- כוס אחת של גאנש יוצקים על תחתית הביסקוויטים
- מזיזים את העוגה מצד לצד שכל הגאנש יכסה את העוגה
- מכניסים את העוגה למקרר
- מכינים את הקרם, שמים במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב ומקציפים לקצפת אוורירית
- מוציאים את העוגה מהמקרר ומכסים בקרם שוקולד
- מעל מקשטים בגאנש שוקולד ומחזירים למקרר להתקרר.
- הולכים לישון, קמים ועם כפית אוכלים את העוגה מהתבנית. בתיאבון!
טיפ נהדר
- נשאר לכם גאנש? שימו בקופסה סגורה ותחזירו למקרר. יכול להישמר ותוכלו להשתמש בגאנש לעוגה הבאה.