משמנים תבנית של עוגה ומפזרים עליה שומשום
מניחים דף פילו על התבנית באמצע מחוררים כדי שהדף יעטוף את התבנית ומשמנים
מניחים באותה צורה 2-3 דפי פילו, כל דף משמנים לחוד
נותנים לדפי הפילו "לגלוש" מעבר לתבנית
מכינים את הבשר - בסיר יוצקים שמן מוסיפים את קוביות הבצל ומאדים הכל ביחד
מטגנים את הבצל עד לגוון חום
מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו עם מזלג כל זמן הטיגון עד שהבשר מוכן
מוסיפים תבלינים, מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומערבבים הכל ביחד
מערבבים את הבשר כל הזמן שיהיה פירורי וכשהוא מוכן מורידים מהאש ומקררים
מעבירים את תערובת הבשר לתוך דפי הפילו עם שאריות הדפים מכסים את התבשיל
מורחים שמן או מרססים מעל ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה שלנו
אופים כשלושים דקות עד שהעלים משחימים, מוציאים מהתנור ומגישים לשולחן
אוח כמה שהמשפחה שלכם תהנה. בתיאבון!