עוגת בצק פילו עם בשר הכנתי בתבנית של עוגה וזו היתה הצלחה אדירה!
כל יום שישי אני מתלבטת בדיוק כמוכם מה להכין לילדים והיה לי בצק פילו והחלטתי שאכין בורקס עם בשר אבל בתבנית של עוגה.
טוב תשמעו – יצא להיט!
אין על בצק פילו חם שיוצא מהתנור, רעש ההתפצחות של הבצק, הבשר הטעים – פשוט תענוג.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
שתדעו לכם, שאפשר לשים על השולחן המון מטעמים טעימים אבל תסתכלו ימינה, תסתכלו שמאלה, לא יעזור כלום,
בסוף הארוחה התבנית שתמיד תעלם, זה הבורקס עם הבשר.
אין ספק כולם אוהבים בורקס עם בשר.
את המאפה שלי החלתי בלשמן דפי פילו ולמלא תבנית עוגה מעוצבת
עם עלי פילו
במיוחד צילמתי לכם את התבנית מבחוץ כדי שתראו על מה אני מדברת
כששמים את דפי הפילו מחוררים באמצע
כדי שהם יוכלו להכנס לתבנית בניחותא
את שכבת הבשר
שמים מעל עלי הפילו

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו17 כאן- מתכונים לווטצא'פ
ובסוף מכסים עם כל העלים
מבחר של בורקס נוספים תמצאו כאן
לפני ההגשה פשוט הופכים את התבנית
ויש לכם עוגה של עלי פילו עם בשר.
בדיעבד, לא עשיתי לכן אני ממליצה לכם.
תשמנו את התבנית
תפזרו שומשום על התבנית
ואחרי זה תמלאו בעלי הפילו
ככה כשהמאפה יהיה מוכן ותהפכו אותו
יהיה גם שומשום מעל וזה יהיה מושלם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תבנית אלומיניום נהדרת שאפשר להכין איתה גם את המאפה שלנו
עוד מתכונים לבשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת בצק פילו עם בשר
עוגת בצק פילו עם בשר
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פילו שימרית
- 4 כפות שמן זית
תערובת הבשר
- 4 כפות שמן זית
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות שומשום
Instructions
- משמנים תבנית של עוגה ומפזרים עליה שומשום
- מניחים דף פילו על התבנית באמצע מחוררים כדי שהדף יעטוף את התבנית ומשמנים
- מניחים באותה צורה 2-3 דפי פילו, כל דף משמנים לחוד
- נותנים לדפי הפילו "לגלוש" מעבר לתבנית
- מכינים את הבשר - בסיר יוצקים שמן מוסיפים את קוביות הבצל ומאדים הכל ביחד
- מטגנים את הבצל עד לגוון חום
- מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו עם מזלג כל זמן הטיגון עד שהבשר מוכן
- מוסיפים תבלינים, מלח, פלפל שחור ושום כתוש ומערבבים הכל ביחד
- מערבבים את הבשר כל הזמן שיהיה פירורי וכשהוא מוכן מורידים מהאש ומקררים
- מעבירים את תערובת הבשר לתוך דפי הפילו עם שאריות הדפים מכסים את התבשיל
- מורחים שמן או מרססים מעל ומכניסים לתנור
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה שלנו
- אופים כשלושים דקות עד שהעלים משחימים, מוציאים מהתנור ומגישים לשולחן
- אוח כמה שהמשפחה שלכם תהנה. בתיאבון!
