Go Back Email Link
עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

סוויט דולי
עוגת בראוניז עם קוביות שוקולד לבן רכה עסיסית חלומית!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לעוגות שוקולד
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף ברנדי
  • 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
  • חצי כוס קורנפלור

Instructions
 

  • ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
  • מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
  • מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
  • מוסיפים את הברנדי ומערבבים
  • מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
  • את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
  • משמנים את התבנית היטב
  • יוצקים את הבלילה לתבנית
  • משמנים את הרשת ומכניסים לתוך התבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
  • אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
  • מוציאים ומקררים את העוגה
  • רק אז שולפים את הרשת מעל ויש לכם בראוניז מושלמים!
Keyword עוגת בראוניז בתבנית מחולקת