עוגת בראוניז בתבנית מחולקת עם קוביות שוקולד לבן בתוך הבראוניז, ללא גלוטן, הבראוניז הכי טעים שהכנתם אבר!
בראוניז רך-רך, טעים טעים שמכינים בקערה אחת והשוס ההיסטרי, התבנית שאופים בה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי את העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את הבראוניז שלב אחרי שלב שתראו כמה קל
ראיתם רמה קל להכין את הבראוניז?
והשוס, התבנית החדשה שלי, שאני עפה עליה עם האפשרויות המשגעת שאחרי האפייה, נשארות לנו קוביות בראוניז מושלמות!
אני הכנתי בתבנית בראוניז, אבל כמובן שאפשר להכין בה פשטידות ומאפים.
תבנית נהדרת, בעלת ציפוי נון סטיק איכותי המונע הידבקות.
כמה טריקים חשובים
1.תשמנו אותה היטב וגם את הרשת לפני שאתם מכניסים את הרשת לבלילה.
2.אל תייבשו את העוגה בזמן האפייה. 20-25 דקות גג אפייה!
אחרי עשרים דקות תבדקו את העוגה וגם אם הקיסם טיפה לח, תוציאו את העוגה ותנו לה להתייצב בחוץ.
3.תנו לעוגה להתקרר ורק אחרי זה תשלפו את הרשת.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
עוד המון מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגת פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
עוגת בראוניז בתבנית מחולקת
עוגת בראוניז בתבנית מחולקת
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם חמאה
- 300 גרם שוקולד מריר
- 1 כף ברנדי
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- חצי כוס קורנפלור
Instructions
- ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
- מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
- מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
- מוסיפים את הברנדי ומערבבים
- מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
- את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
- משמנים את התבנית היטב
- יוצקים את הבלילה לתבנית
- משמנים את הרשת ומכניסים לתוך התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
- אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
- מוציאים ומקררים את העוגה
- רק אז שולפים את הרשת מעל ויש לכם בראוניז מושלמים!