עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת עם שוקולד לבן בפנים, בראוניז מופלא!

שתף
הדפסה
עוגת בראוניז בתבנית מחולקת
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
1 כף ברנדי
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
חצי כוס קורנפלור

סוויט טיפ

לגירסת פרווה יש להחליף לנטורינה

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
1 כף ברנדי
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
חצי כוס קורנפלור

סוויט טיפ

לגירסת פרווה יש להחליף לנטורינה

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת עם קוביות שוקולד לבן בתוך הבראוניז, ללא גלוטן, הבראוניז הכי טעים שהכנתם אבר!

בראוניז רך-רך, טעים טעים שמכינים בקערה אחת והשוס ההיסטרי, התבנית שאופים בה.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי את העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את הבראוניז שלב אחרי שלב שתראו כמה קל

ראיתם רמה קל להכין את הבראוניז?
והשוס, התבנית החדשה שלי, שאני עפה עליה עם האפשרויות המשגעת שאחרי האפייה, נשארות לנו קוביות בראוניז מושלמות!

 

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

 

אני הכנתי בתבנית בראוניז, אבל כמובן שאפשר להכין בה פשטידות ומאפים.
תבנית נהדרת, בעלת ציפוי נון סטיק איכותי המונע הידבקות.

כמה טריקים חשובים

1.תשמנו אותה היטב וגם את הרשת לפני שאתם מכניסים את הרשת לבלילה.

2.אל תייבשו את העוגה בזמן האפייה. 20-25 דקות גג אפייה!
אחרי עשרים דקות תבדקו את העוגה וגם אם הקיסם טיפה לח, תוציאו את העוגה ותנו לה להתייצב בחוץ.

3.תנו לעוגה להתקרר ורק אחרי זה תשלפו את הרשת.

 

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול

 

עוד המון מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לעוגת פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

 

 

עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

סוויט דולי
עוגת בראוניז עם קוביות שוקולד לבן רכה עסיסית חלומית!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לעוגות שוקולד
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף ברנדי
  • 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
  • חצי כוס קורנפלור

Instructions
 

  • ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
  • מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
  • מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
  • מוסיפים את הברנדי ומערבבים
  • מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
  • את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
  • משמנים את התבנית היטב
  • יוצקים את הבלילה לתבנית
  • משמנים את הרשת ומכניסים לתוך התבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
  • אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
  • מוציאים ומקררים את העוגה
  • רק אז שולפים את הרשת מעל ויש לכם בראוניז מושלמים!
Keyword עוגת בראוניז בתבנית מחולקת

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים