מחממים תנור ל - 180 מעלות
בקערת המיקסר שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב
מקציפים דקות ארוכות עד שהקצף אוורירי לבן ותפוח
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הגבינות ומערבבים
עוצרים את המיקסר, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים
כשיש לנו בלילה אחידה, מוסיפים את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד
מערבבים לבלילה אחידה
משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
לתנור החם מכניסים תבנית גדולה של עוגה ויוצקים פנימה 2-3 כוסות מים
על המים מניחים את התבנית עם העוגה
אופים עשר דקות ב - 180 מעלות
אחרי 10 דקות מורידים ל 160 מעלות ואופים כארבעים דקות
אל תייבשו את העוגה!
סוגרים את התנור, משאירים את העוגה בפנים עוד כחצי שעה
אחרי כחצי שעה, מוציאים ומקררים לילה במקרר
למחרת, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומצפים את העוגה. היידה, לטעום. חלום!