מקציפים את הביצים עם הסוכר וקצף אוורירי ותפוח
מוסיפים לתערובת הביצים את הגבינה, שמנת חמוצה, סוכר וניל
מערבבים שני סיבובים
מוסיפים את האינטסנט פודינג והקורנפלור ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
פותחים את חבילת עלי הפילו ותחלקו אותה לשניים, חלק יהיה שכבה תחתונה וחלק עליונה
משמנים את התבנית ומניחים את דפי הפילו בתבנית
חלק מהדפים נותנים להם "לנזול' החוצה מהתבנית עם חלקם נעטוף את העוגה
משמנים כל דף פילו לפני שמניחים בתבנית
אחרי שהתבנית מוכנה, יוצקים את הבלילה לתוך התבנית
מכסים עם חלק מהעלים שמסביב ומוסיפים עוד עלי פילו
כל דף פילו משמנים ומניחים, חלק מקופלים, חלק מקומטים, זה מה שיוצר את הקסם של העוגה
משמנים את הדף העליון קלות ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות
אחרי שלושים דקות העלים שלכם יהיו כבר שחומים תנמיכו את החום ל - 160 מעלות לעוד כעשר דקות אבל לא להוציא עדיין את העוגה מהתנור
מוציאים את העוגה ונותנים לה לנוח קצת בינתיים בוזקים עליה אבקת סוכר
ועם כל ביס אתם מרגישים חגיגה בלב. בתיאבון.