מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים בתבנית מיקסר
את החלמונים בתבנית נפרדת
מקציפים את החלבונים. נותנים למיקסר לעבוד כחמש דקות
אחרי שהקצף שלנו בהיר מתחילים להוסיף את הסוכר בשלוש פעימות, כל פעם שליש
אחרי שכל הסוכר והקצף בהיר ותפוח סוגרים את המיקסר
בקערה מערבבים את הגבינות עם החלמונים והוניל לתערובת אחידה
אפשר להעביר את תערובת החלמונים לקערה נפרדת
מעבירים לאותה קערה את הגבינות, הביצים והוניל ומערבבים לבלילה חלקה
מוסיפים את האינסטנט פודינג ואת הקורנפלור לתערובת הגבינות והחלמונים ומערבבים הכל ביחד
כשהתערובת חלקה, מוסיפים שתי כפות מהחלבונים לתערובת ומערבבים במיקסר על מהירות איטית
מפסיקים את פעולת המיקסר ומעבירים את החלבונית, בפעמיים לבלילה
כל פעם מבליעים את החלבונים בתנועות עדינות לתוך תערובת הגבינות
משמנים את תבנית הג'חנון
מרפדים בנייר אפייה וגם מסביב לדפנות ומשמנים היטב
מעבירים את הבלילה לתבנית הג'חנון, עם כפית משטחים למעלה, דופקים את העוגה
עוטפים את העוגה מבחוץ בנייר כסף
מכניסים את העוגה לתנור ל"אמבטיית מים"
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, חום עליון ותחתון מכניסים את את העוגה לתבנית שטוחה
יוצקים בזהירות כ-2 כוסות מים לתבנית מסביב
האדים יעשו לעוגה יופי של מסג' והיא תהייה רכה ונפלאה
אחרי עשר דקות מנמיכים את האש ל - 160 מעלות ואופים עוד כשעה ורבע
אחרי שעה ורבע מכבים את התנור. לא פותחים את הדלת!
משאירים את העוגה בתנור עוד כשעה
אחרי שעה מוציאים ומעבירים למקרר לפחות ל - 4 שעות לספיגת טעמים
היא רכה, היא חלומית, היא נהדרת, חג שמח!