מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
את החלבונים שמים בקערת המיקסר
מקציפים כחמש דקות לפחות עד שהקצף נהפך ללבן ויציב
מעבירים את החלבונים המוקצפים לקערה אחרת
באותה קערת מיקסר שמים חלמונים, חלב מרוכז ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את גבינת השמנת לתערובת ומקציפים עד לקבלת עיסה אחידה
עכשיו נאחד ביחד את שתי התערובות
ניקח שליכטה של החלבונים ונעביר לקערה עם החלמונים ונערבב לקבל עיסה יותר יציבה
את החצי השני של החלבונים נערבב בעדינות ידנית גם לתוך קערת החלמונים
מערבבים בתנועות עטיפה עד לקבלת עיסה אחידה
משמנים תבנית אטומה כמו תבנית פיירקס או תבנית סגורה ללא תחתית נשלפת
יוצקים לתבנית את הבלילה של העוגה
יוצקים לתבנית תנור מים לתוכה נכניס את התבנית
לתנור שחומם מראש ל 160מעלות מכניסים את העוגה מניחים בתוך התבנית עם המים
אופים את העוגה כשעה
מוציאים מהתנור מקררים במקרר
אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר חותכים ונהנים מכל ביס. בתיאבון