Go Back Email Link
עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן

עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן

סוויט דולי
עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן רכה, עסיסית, מושלמת.
Prep Time 20 minutes
Cook Time 55 minutes
Total Time 1 hour 9 minutes
Course מתכונים לעוגות גבינה
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 600 גרם גבינה שמנת 30%
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קורנפלור
  • 500 מל שמנת מתוקה

Instructions
 

  • שמים בקערה את הגבינות, סוכר וניל והסוכר ומערבבים
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
  • שמים את הקערה בצד בינתיים
  • מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת אוורירית
  • מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת הגבינה ומערבבים במהירות איטית
  • מוסיפים את כל הבלילה ומערבבים עד שהבלילה אחידה
  • שמים נייר אפייה בתבנית ומשמנים את הנייר
  • יוצקים את העוגה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כ-55 דקות
  • פותחים את התנור ורואים שהעוגה רוטטת, לא לפחד אפשר להוציא
  • שמים על משטח העבודה ולא נוגעים בעוגה שעתיים עד שתתייצב
  • אחרי זה למקרר לפחות לארבע שעות ורק אחרי זה מעיזים לחתוך ולטעום. חג שמח!
Keyword עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן