עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן
סוויט דולי
עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן רכה, עסיסית, מושלמת.
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 55 minutes mins
Total Time 1 hour hr 9 minutes mins
Course מתכונים לעוגות גבינה
Cuisine מטבח ישראלי
- 600 גרם גבינה שמנת 30%
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 4 ביצים
- 4 כפות קורנפלור
- 500 מל שמנת מתוקה
שמים בקערה את הגבינות, סוכר וניל והסוכר ומערבבים
מוסיפים את הביצים ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים
שמים את הקערה בצד בינתיים
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת אוורירית
מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת הגבינה ומערבבים במהירות איטית
מוסיפים את כל הבלילה ומערבבים עד שהבלילה אחידה
שמים נייר אפייה בתבנית ומשמנים את הנייר
יוצקים את העוגה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כ-55 דקות
פותחים את התנור ורואים שהעוגה רוטטת, לא לפחד אפשר להוציא
שמים על משטח העבודה ולא נוגעים בעוגה שעתיים עד שתתייצב
אחרי זה למקרר לפחות לארבע שעות ורק אחרי זה מעיזים לחתוך ולטעום. חג שמח!
Keyword עוגת גבינה באסקית ללא גלוטן