במעבד מזון מרסקים את הביסקוויטים
לאחר שהביסקוויטים מרוסקים מוסיפים את החמאה המומסת ואת חמאת הבוטנים ומערבבים הכל ביחד
אפשר לשמור 2-3 כפות מפירורי הביסקוויטים בצד לקישוט העוגה בסוף, או להכנת כדורי חמאת בוטנים לקישוט
מצפים תבנית עם נייר אפייה
משטחים את פירורי הביסקוויטים על גבי התבנית, אפשר ליצור חומה מסביב, לא חייבים
שמים את העוגה בינתיים במקרר
מערבבים את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר והווניל לבלילה אחידה
יוצקים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה עם סוכר ושני סוגי חמאת הבוטנים
מקציפים לקצף אוורירי ותפוח
עוצרים את פעולת המיקסר. לקערת המיקסר מוסיפים את תערובת הגבינות, שני סיבובים שהבלילה תהייה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית עם הביסקוויטים ומעבירים למקרר לפחות ל-6 שעות אין צורך בהקפאה, הגבינה יציבה גם לאחר קירור במקרר.