מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מעבירים לקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף
נותנים למיקסר לעבוד לפחות שלוש דקות ואז מתחילים להוסיף את סוכר הוניל והסוכר בכמה פעמים
מקציפים את החלבונים לקצף יציב וחזק
לאחר ההקצפה, מעבירים את החלבונים המוקצפים לקערה אחרת
מעבירים את החלמונים לקערת המיקסר ומקציפים אותם שתי דקות
מוסיפים את הגבינות ומקציפים הכל ביחד לתערובת חלקה
את הקורנפלור יש לנפות דרך מסננת שלא יהיו גושים לתוך הבלילה ולערבב הכל ביחד
לתוך תערובת הגבינות והחלמונים מעבירים חלק מהחלבונים ומערבבים הכל ביחד
מעבירים את החלבונים לתוך התערובת בפעמיים
מערבבים את כל הבלילה לתערובת אחידה, לא לבחוש מהר אבל גם לא לאט, תנועות עטיפה מה שנקרא.
משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית
מחממים תנור ל - 180 מעלות
מכינים בתנור "אמבטיית מים" בתבנית תנור גדולה יוצקים מים
מעבירים את התבנית עם העוגה לתוך התנור החם ואופים כחמישים דקות
אחרי חמישים דקות סוגרים את התנור, נותנים לעוגה לנוח קצת ואפשר להוציא אותה החוצה
אחרי שהתקררה מעבירים למקרר לכמה שעות שתתייצב ולא נוגעים בה
כשהעוגה קרה, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומצפים את העוגה
אני "קישקשתי' על העוגה קרם טופי. עוגה חלום!