מתחילים להכין את העוגה עם שכבת הפירורים
שמים במיקסר ביצים, סוכר, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד
אחרי מספר דקות מוסיפים את הקמח ואת השקדים הטחונים ומערבבים לבלילה אחידה
מחלקים את הכמות לחצי
משמנים תבנית ומעבירים את מחצית מכמות הבלילה לתבנית
מעבירים את התבנית לקירור במקרר
מקציפים שלוש ביצים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר
מוסיפים את הגבינות ומוסיפים גרידת לימון ומערבבים
מוסיפים לבלילת הגבינות את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
מוציאים מהמקרר את העוגה עם תחתית הפירורים ויוצקים את בלילת הגבינה
לחצי השני של הפירורים מוסיפים כוס קמח ושקדים מולבנים ומערבבים לבלילה אחידה
מפזרים את הפירורים למעלה על העוגה, מצפים את כל העוגה בפירורים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
אחרי 10 דקות מנמיכים את חום התנור ואופים על 160 כחמישים דקות
סוגרים את חום התנור ומשאירים את העוגה בתנור כחצי שעה
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ולמקרר לכמה שעות, שהעוגה תתייצב
כל ביס חגיגה בפה, נפלאה בטעמה. חג שמח!