עוגת גבינה פירורים אפויה חלומית, העוגה הקלאסית והנהדרת עם טוויסט נהדר, כי הוספתי לתערובת הפירורים שקדים טחונים מה שגרם לבצק להיות רך ונימוח וכל ביס הוא חגיגה בפה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
את עוגת הגבינה שלי הכנתי עם המיקסר היפהפה שלי שהוא גם חזק ועוצמתי במיוחד. לא מתאמצים עם העוגה הזו, המיקסר עושה הכל בשבילנו. אני אוהבת את גודל הקערה – 8 ליטר – שיכולה להכיל עוגה גדולה, והאביזרים שאוספים את כל המצרכים מהתחתית, לא משנה איזו כמות מכינים.
את העוגה שלנו מכינים בפעם אחת, והיא קלה מאד להכנה. ראשית מכינים את שכבת הפירורים. שמים הכל במיקסר ונותנים לו להכין את שכבת הפירורים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחלקים לשניים את הכמות, חצי מהכמות מורחים בקערה ומכניסים את התבנית למקרר.
מכינים את שכבת הגבינה בקערת המיקסר, כל המצרכים ביחד ויוצקים על התחתית המוכנה
מפזרים מעל את שכבת הפירורים הנוספת ולתנור
ורוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו61 כאן- מתכונים לווטצא'פ
אחרי שיצאה מהתנור, אבקת סוכר ולמקרר
היא רכה, היא נפלאה, היא באמת נהדרת לשבועות או בעצם לכל השנה
מחפשים עוד מתכונים לעוגות גבינה?
מתכונים לעוגות גבינה
רוצים מיקסר חדש לשבועות?
שחור מט, חזק ואלגנטי
עם חוברת מתכונים כשרה בעברית
ובנוסף להנחה –
מבצע ל – 48 שעות בלבד הנחה
בנוסף להנחה הקיימת מקבלים 10% נוספים
עם קוד קופון של דולי!
בואו לקנות את
מיקסר מקצועי של "מורפי ריצ'רדס" Artist Max, לעבודה בעומסים גבוהים
עם קערת נירוסטה גדולה בנפח 8 ליטר ומסך טאצ' לתפעול קל ונוח
שנתיים אחריות של היבואן הרשמי ו-8 שנים נוספות על המנוע
קנייה ישירה מהיבואן שריג
משלוח עד הבית

קונים כאן עם קוד קופון
Dorit או dorit
ומקבלים הנחה נוספת
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
עוגת גבינה פירורים אפויה חלומית
![]()
המתכון בשיתוף ממומן מורפי ריצ'רדס
עוגת גבינה פירורים אפויה חלומית
סוויט דוליIngredients
שכבת הבצק
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם חמאה
- 200 גרם שקדים טחונים
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 כפית אבקת אפייה
שכבת הגבינה
- 750 גרם גבינה 9%
- 200 מל' שמנת חמוצה
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כף גרידת לימון
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס קורנפלור
שכבת פירורי גבינה למעלה להוסיף
- 50 גרם שקדים מולבנים
- 1 כוס קמח רגיל
Instructions
- מתחילים להכין את העוגה עם שכבת הפירורים
- שמים במיקסר ביצים, סוכר, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד
- אחרי מספר דקות מוסיפים את הקמח ואת השקדים הטחונים ומערבבים לבלילה אחידה
- מחלקים את הכמות לחצי
- משמנים תבנית ומעבירים את מחצית מכמות הבלילה לתבנית
- מעבירים את התבנית לקירור במקרר
- מקציפים שלוש ביצים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר
- מוסיפים את הגבינות ומוסיפים גרידת לימון ומערבבים
- מוסיפים לבלילת הגבינות את האינסטנט פודינג והקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה
- מוציאים מהמקרר את העוגה עם תחתית הפירורים ויוצקים את בלילת הגבינה
- לחצי השני של הפירורים מוסיפים כוס קמח ושקדים מולבנים ומערבבים לבלילה אחידה
- מפזרים את הפירורים למעלה על העוגה, מצפים את כל העוגה בפירורים
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אחרי 10 דקות מנמיכים את חום התנור ואופים על 160 כחמישים דקות
- סוגרים את חום התנור ומשאירים את העוגה בתנור כחצי שעה
- מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ולמקרר לכמה שעות, שהעוגה תתייצב
- כל ביס חגיגה בפה, נפלאה בטעמה. חג שמח!