מרסקים את הביסקוויטים לפירורים
ממיסים את החמאה ומערבבים הכל ביחד
מצפים תבנית אפייה בנייר אפייה בתחתית ובצדדים
משטחים את הביסקוויטים בתבנית ויוצרים חומה מסביב לתבנית
שמים את העוגה בינתיים במקרר
מתחילים להכין את הרוטב טופי. בסיר ממיסים סוכר חום עם חמאה לבלילה אחידה
כשהסוכר נמס מוסיפים קינמון ומערבבים
מוסיפים כוס אחת של שמנת מתוקה ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה וסמיכה
מקלפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות
מעבירים את התפוחים לסיר עם הרוטב טופי ומערבבים היטב את התפוחים על הרוטב
אחרי שכל התפוחים כוסו ברוטב, מוציאים את תבנית הביסקוויטים מהמקרר
מסדרים את התפוחים והרוטב על תחתית הביסקוויטים
שומרים כשתי כפות מרוטב הטופי לקישוט העוגה בסוף
אפשר לשמור גם מספר פלחי תפוחים לקישוט
שומרים את התבנית בצד ומכינים את בלילת הגבינה
מקציפים ביצים עם סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר ונפוח
מוסיפים את הגבינה וכוס אחת משמנת מתוקה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים אינטסנט פודינג וניל ומערבבים לתערובת אחידה
יוצקים את התערובת על שכבת התפוחים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כחמישים דקות
מוציאים מהתנור ומקררים לפחות חמש שעות במקרר
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפיות סוכר ומצפים את העוגה
מקשטים את העוגה עם שאריות רוטב הטופי והתפוחים
וכשהאורחים מתעלפים מתענוג אתם יודעים שהצליח לכם. חג שמח!