Go Back Email Link
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה

עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה

סוויט דולי
עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה רכה עסיסית ונפלאה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 כוסות גזר מרוסק
  • 50 גרם אגוזים טחונים
  • 2 כפות קינמון
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 תפוחים מקולפים
  • 1 כף סוכר חום

Instructions
 

  • מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
  • בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
  • מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
  • מוסיפים לבלילה של הביצים את הגזר המרוסק עם האגוזים והקינמון
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
  • משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
  • מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות
  • מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כחמישים דקות.
  • מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
  • אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.
Keyword עוגת גזר קינמון ותפוחים פרווה