מגרדים כ-4 גזרים שיהיה לנו כמות של 3 כוסות גזר מרוסק
בקערת מיקסר שמים את הביצים וסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר.
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים.
בקערה נפרדת מערבבים את הגזר עם האגוזים והקינמון.
מוסיפים לבלילה של הביצים את הגזר המרוסק עם האגוזים והקינמון
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה לתבנית.
מקלפים את התפוחים וחותכים לפרוסות דקות
מערבבים עם הסוכר החום והקינמון ומפזרים על העוגה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כחמישים דקות.
מוציאים, מקררים, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס.
אפשר ליצוק על העוגה סירופ מייפל להשבחת הטעם.